Klovnen Trampolina - Børnunderholdning og ballondyr

Klovnen Trampolina


klovnen-trampolina-bifald
Share Button

Klovnen Trampolina – skøn børneunderholdning

Mød Klovnen Trampolina, Pippi Langstrømpes skøre kusine, som ærligt talt er lidt klodset og påstår, hun kan helt vildt meget, selvom børnene må hjælpe hende.

Trampolinas klovnerier indrager børnene i sit fantastiske univers. Det handler om nærvær, kærlighed og drømme. Børnene hjælper Klovnen Trampolina med at trylle (og faktisk er de en smule meget bedre end Trampolina).

Klovnen Trampolina er et forvokset barn, hun lider af vokseværk, og vokser på et år, som et normalt barn gør på 7 år. Hun er alt, alt for stor, men ikke for stor til at lege.

Der er mange der tror Trampolina har store fødder. Det har hun ikke, hun har bare lange tæer!!

Trampolina – klovnen du må grine af!!

I Trampolina’s tossede klovneshow går alting galt…men intet er så skidt at det ikke er godt for noget!!

Klovneunderholdning for barnlige sjæle og specielt egnet for børn mellem 3-9 år.

Ballon Artisteri med klovnen Trampolina

Klovnen Trampolina tryllebinder børn og voksne med sine fantastiske ballon kunstner, der vrides og drejes i de lange balloner, som formes til de mest fantastiske og farve rige figurer.
Børnene vælger selv deres ynglings dyr og farver, Klovnen Trampolina fremstiller alverdens sjove dyr og blomster, i en levende dialog med børnene og er altid fuld af tossestrejer.

Ballon figurer kan med succes bruges i f.eks storcentre, gågader og supermarkeder, du kan bruge ballon show til at tiltrække kunder til din butik eller din messestand.

Til børne fødselsdag eller blot for at skabe en uforglemmelig dag.

Klovnen Trampolina optræder også med sit skønne juleshow i november og december måned.

Se mere om Klovnen Trampolina her

Referencer:

Vi vil bare sige Jer, tusinde tak fordi, at I netop forstod at pejle ned på lige netop det som passede til Stenlille!
Trampolina var bare så fantastisk, og vi fik rigtig mange positive tilkendegivelser på, at det var meget bedre end det vi havde sidste år!
Jeg tror faktisk godt, at vi i en anden anledning, kunne finde på at booke Trampolina igen. Hun fangede børnene i den grad, og faktisk meget længe på både store og ganske små børn! Og var nemlig god til, at favne alle uanset alderen!
Og så formår hun at kaste så meget glæde og humør ud i rummet!
Vi var så tilfredse!
Stenlille Borgerforening – Lotte Krogh

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klovnen Trampolina er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Klovnen Trampolina Bookingforespørgsel
klovnen-trampolina-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet