Københavns Serveringsteater - bookingbureau

Københavns Serveringsteater


koebenhavns-serveringsteater-bifald
Share Button

Underholdning under middagen!
– Med kridtede sko og højt hår tager Københavns Serveringsteater bestik af situationen og krydrer middagen.

Afsluttes med spektakulært show.

Københavns Serveringsteater / Show Tjenere.

De falske tjenere sætter krydderi på middagen med gags og medrivende improvisations teater.
Til en start forløber alt normalt og ganske professionelt, men efterhånden som tiden går, skrues der op for Tjenerens finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme.
Mystiske hændelser opstår – naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for hvad der er tålt og tilladt i selskabet.

Til slut runder vi af med et afslutningsshow, så de der endnu tvivler på tjenernes ægthed nu ser, at det hele var en form for skjult kamera LIVE.

Det hænder, at tjeneren blander sig i samtalerne, leger Kirsten giftekniv, tørrenæse i sin skjorte, drikker i arbejdstiden, serverer shots´s lige efter forretten etc. De efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overrasket med en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften. Til slut runder de af med et lille show, så de der endnu tvivler på tjenernes ægthed nu ser, at det hele var en form for skjult kamera LIVE.

Københavns Serveringsteater består af de sjove mennesker
Inga Pind – lidt for højrystet kvindemenneske med en halv kosmetolog uddannelse. Ønsker at møde en rig mand og gør en indsats på det,  når hun er ude blandt mennesker og byder gerne op til dans.

Kirsten Marcussen – kaldet Kisser, men blot blandt venner. Frøken Marcussen har tidligere været hunde stylist med pudler som speciale.

Hr. Gade – Styrer slagets gang med hård hånd og gerne fløjte. Hr. Gade har været professionel danselære i en længere årrække. Hr. gade er altid behjælpelig med gode råd, uanset om det drejer sig om god opførelse eller herremode.

Jonathan – Det kan være svært at finde godt personale i disse tider, men med økonomisk støtte fra stat, amt samt kommune har de fundet Jonathan, som ellers er flaske dreng i Føtex. Jonathan er meget ihærdig, når han først kommer i gang og stopper ikke før opgaven er løst.

 

Mangen til underholdning er ikke oplevet før. Tali og hendes ydmyge tjener ”Jonathan” mestrer improvisationens kunst på et niveau, som man kan forvente det, af verdensberømte stand up komikere. Meget skaret, meget vedkommende, meget begavet og hylende morsomt! Aldrig over stregen, men bestemt heller ikke under. Humor og komik, der både er raffineret og originalt! Kan anbefales til alle der ønsker underholdning som er morsomt, grinagtigt, kvikt og frækt men alt andet end plat! Tusind tak for en fantastisk aften – det bliver ikke bedre.

– Tina B. Lundberg, Nana Wad, PR & Communication Manager

 

Det anbefales 1 tjener per 30 gæster.
Varighed 1 time

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Københavns Serveringsteater er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Københavns Serveringsteater Bookingforespørgsel
koebenhavns-serveringsteater-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet