Lasse Sjørslev - bookingbureau

Lasse Sjørslev


lasse-sjoeslev-bifald
Share Button

Søger I en konferencier, får I med Lasse Sjørslev en professionel og usædvanlig veloplagt vært – med stor erfaring i at styre alle tænkelige former for events, arrangementer og debatter. Lasse Sjørslev er altid særdeles godt forberedt til netop jeres arrangement – og krydrer arrangementet med godt humør og den journalistiske skarphed man oplever på TV.

Lasse Sjørslev spænder over:

◊ Konferencier

Lasse Sjørslev er en kompetent ordstyrer, der er vant til at holde mange bolde i luften. Han er god til interviews og til at binde et program sammen.

◊ Jagten på den “gode” historie

Her kan du få svar på, hvordan det er at arbejde i spændingsfeltet mellem journalistik og politik.
Hvad er egentlig en ”god historie”, og hvordan forsøger forskellige kilder at påvirke journalisterne?

◊ Breaking News – Seneste nyt!

Hvordan formidler man nyheder, mens de sker? Når det gule Breaking News-skilt viser sig på skærmen, skifter studieværten gear.
Hvordan håndterer man som vært en nyhedshistorie, der hele tiden udvikler sig?

◊ Foredrag om aktuelle temaer i dansk politik

Lasse Sjørslev kan også tilbyde foredrag om aktuelle emner i dansk politik samt om livet midt i nyhedsstrømmen – skræddersyet til lejligheden.

Lasse Sjørslev (1974) er en fremtrædende studievært på TV2 NEWS – som fast nyhedsvært og som debatvært på politiske magasiner. Som journalist har han en fortid som reporter på TV2s Christiansborg-redaktion og har et indgående kendskab til dansk politik.

Lasse har været gennem de sidste 15 år fungeret som journalist – de seneste 10 år som journalist og studievært på TV2 – han har derfor stor erfaring med debatter og skarpe interviews. På skærmen er Lasses varemærke ro og høj troværdighed, og det samme gør sig gældende uden for skærmen uanset om det gælder debatter, temadage, konferencer eller lignende.  Lasse forbereder sig grundigt til hver enkelt opgave og formidler stoffet professionelt og underholdende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Sjørslev er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Lasse Sjørslev Bookingforespørgsel
lasse-sjoeslev-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet