Book Line Vittrup | Cirkus workshop, teambuilding & mere til

Line Vittrup


line-vittrup-bifald
Share Button

Line Vittrup

– Cirkusworkshop

Line har 25 års erfaring i cirkusbranchen. Hun har optrådt verden over i manegen som udøvende artist det meste af sit voksenliv. Hun har været i lære hos en tjekkisk cirkusfamilie – været den oversavede dame i Østergård og Jensens store hundeshow – optrådt i ind- og udlandet i 12 år med Freddie Steckels med deres komiske og helt enestående bordnummer til stor morskab for både børn og voksne.

Line er nu fast ansat på Cirkusmuseet, hvor hun dagligt underviser i de forskellige cirkusdiscipliner, laver cirkusworkshop, teambuilding og børnefødselsdage.

Har du lyst og mod på at prøve kræfter med cirkuslivets magiske rekvisitter og få cirkus sjov tæt på livet, så kan Line tilbyde stort set alt inden for de forskellige cirkusdiscipliner som jonglering med kegler, tørklæder, bolde og ringe samt diabolo, poi, trapez, akrobatik, klovneri og trylleri.

Kom og leg med, men giv agt! Pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler.

Line Vittrup gør meget ud af, at det er op til den enkelte at få det ud af det, som han eller hun ønsker, og det er meget forskelligt for hvert enkelt barn. Nogle griber chancen for at lære en cirkusdisciplin, andre går efter stemningen og sammenholdet. ”Der er plads til det hele,” udtaler Line.

De umulige nisser!

Nisseline og Nisse, artisten Anders, underholder børn og voksne i alle aldre med fantastiske og finurlige cirkusjuleløjer.

Nisseline og Nisse, artisten Anders, er:

Akrobatiske kravlenisser: Der løfter, bærer og ophæver tyngdekraften på hidtil usete og fjollede måder.

Tryllenisser: Der får ting til at forsvinde på mystisk facon, og nogle gange dukker de op igen.

Jongleringsnisser: Der kaster, griber et utal af objekter på fantastisk vis.

Og meget mere!

En forestilling på højt artistisk niveau udført med overskud, varme og i tæt dialog med publikum.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Line Vittrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Line Vittrup Bookingforespørgsel
line-vittrup-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet