Louise Hart - bookingbureau

Louise Hart


Share Button

Louise Hart fortæller om hvordan det er som single og forfængelig kvinde midt i 30’erne, pludselig at mangle det ene bryst, miste håret og blive skaldet, og få taget æg ud fordi hun endnu ikke har fået børn? Trods de dystre emner fortæller Louise Hart på en sjov, bramfri og knusende ærlig måde, hvor tabu er ikke-eksisterende, og alt fra Hasholie til sex bliver vendt. Louise berører emner som, hvordan man kan anvende humor til at tackle en krise, smarte skønhedstricks, tilbagevenden madglæde, musik, dans og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter, at skulle gå i seng med en fyr for første gang med 1 bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv (kemo eller ej), og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse?

Hvem er Louise Hart?

Louise Hart er bl.a. kendt fra Ramasjang, hvor hun har været børnevært sammen med Sebastian Klein. Desuden er hun også aktuel som vært på radio 24syv’s “Nattevagten”.

Mest af alt er hun dog sangerinde og sangskriver med 2 albums og en EP på dansk bag sig.

For 2 år siden fik hun fjernet brystet og startede i kemoterapi. Det var starten på et benhårdt forløb, hvor hun , udover at passe på sig selv, også skulle tage sig af sin kræftsyge far.

Under sygdomsforløbet skrev hun en blog som blev læst af tusindvis dagligt, og har givet håb til mange kvinder i samme situation.

Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter eller at skulle gå i seng med en fyr for første gang med ét bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv, og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse? hvordan tackler man angsten for at dø? Hvordan finder man sig selv? Og hvordan dealer man med at være 39, barnløs og single?

Krydret med en morsom vejledning til parykker og et par numre med akustisk guitar og så selvfølgelig alle de spørgsmål, man orker.

Louise Hart fortæller på en bramfri, sjov og knusende ærlig måde. Intet er helligt eller hemmeligt, og alt bliver vendt, fra sex til Hasholie. Louise kommer omkring, hvordan man tackler en krise med humor, skønhedstricks, madglæde, musik, dans og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Hart er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Louise Hart Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet