Louise Hart - Bifald.dk

Louise Hart


Share Button

Louise Hart

Louise Hart fortæller om, hvordan det er som single og forfængelig kvinde midt i 30’erne, pludselig at mangle det ene bryst, miste håret og blive skaldet, og om få taget æg ud, fordi hun endnu ikke har fået børn? Trods de dystre emner fortæller Louise Hart på en sjov, bramfri og knusende ærlig måde, hvor tabu er ikke eksisterende, og alt fra hasholie til sex bliver vendt. Louise berører emner som, hvordan man kan anvende humor til at tackle en krise, smarte skønhedstricks, tilbagevenden madglæde, musik, dans, og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter, at skulle gå i seng med en fyr for første gang med et bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv (kemo eller ej), og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse? Og hvordan dealer man med at være 39 år, barnløs og single?

Foredraget er desuden krydret med en morsom vejledning til parykker og et par numre med akustisk guitar og så selvfølgelig alle de spørgsmål, man orker.

Hvem er Louise Hart?

Louise Hart er bl.a. kendt fra Ramasjang, hvor hun har været børnevært sammen med Sebastian Klein. Desuden er hun også aktuel som vært på radio24syvs Nattevagten.

Mest af alt er hun dog sangerinde og sangskriver med to albummer og en ep på dansk bag sig.

For to år siden fik hun fjernet brystet og startede i kemoterapi. Det var starten på et benhårdt forløb, hvor hun ud over at passe på sig selv også skulle tage sig af sin kræftsyge far.

Under sygdomsforløbet skrev hun en blog, der blev læst af tusindvis dagligt, og som har givet håb til mange kvinder i samme situation.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Hart er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Louise Hart Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet