Louise Hart


louise-hart-bifald
Share Button

Louise Hart fortæller om hvordan det er som single og forfængelig kvinde midt i 30’erne, pludselig at mangle det ene bryst, miste håret og blive skaldet, og få taget æg ud fordi hun endnu ikke har fået børn? Trods de dystre emner fortæller Louise Hart på en sjov, bramfri og knusende ærlig måde, hvor tabu er ikke-eksisterende, og alt fra Hasholie til sex bliver vendt. Louise berører emner som, hvordan man kan anvende humor til at tackle en krise, smarte skønhedstricks, tilbagevenden madglæde, musik, dans og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter, at skulle gå i seng med en fyr for første gang med 1 bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv (kemo eller ej), og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse?

Hvem er Louise Hart?

Louise beskriver sig selv som: “Sangerinde der spiller på guitar, skriver sange, får skøre idéer, laver teater, TV-programmer, elsker mad, samt mennesker og deres historier. Har selv en del historier i bagagen, som jeg ikke er bange for at fortælle om.”

Kendt børne-TV vært fra Ramasjang, hvor hun har været børnevært sammen med Sebastian Klein. Udover det er hun sangerinde og sangskriver med 2 albums bag sig og hun barsler med et dansksproget album med ærlige sange fra sin opvækst og sit efterhånden meget erfaringsrige liv. Lige nu er hun dog meget aktuel med en  blog hvor hun har skrevet fra starten af sit kræftforløb. Bloggen er læst af tusindvis dagligt og har givet mange kvinder håb og glæde som selv står i samme situation.

Alt det, samt vejledning i parykker, kommer Louise med et rigtigt godt bud på. Krydret med et par numre med hende akustisk med hendes guitar og selvfølgelig alle de spørgsmål man orker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Hart er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Louise Hart Bookingforespørgsel
louise-hart-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet