Malene Mortensen - book hendes skønne koncerter her.

Malene Mortensen


malene-mortensen-bifald
Share Button

Malene Mortensen, udvikler stadig sit store talent og verden har i de senere år åbnet sig for den unge sangerinde i et sjældent set omfang. Hendes seneste plade, „Malene“, har været hitliste placeret i Japan og Tyskland og ligger p.t. på en 15. plads på den franske jazz hitliste, og er til salg over stort set hele verden. Det seneste år har hun turneret og fortryllet et stort publikum i Tyskland, Rusland, England, Frankrig, Sverige, Norge, Thailand, Polen, Israel foruden, naturligvis i Danmark. En dansk stjerne!

Malene Mortensen holder netop af at forene jazzen elementer fra pop, rock, soul og R’n’B. Hun har en evne til at nå ud til et bredt publikum, og anerkendes mere som en af de nye danske jazz divaer.

Søstrene Malene Mortensen og Christine Skou forenes for første gang i et musikalsk projekt, hvor de synger deres yndlingssange: et blandet repertoire af danske viser, popsange, salmer og højskolesange af blandt andre Nielsen, Weyse, Brygmann, Kaj Normann Andersen og Aske Bentzon. Der sniger sig også gerne en engelsk eller fransksproget pop/jazz-sang ind af f. eks. Legrand, Bacharach eller Porter.

Sangene er med klaverakkompagnement.

Som afslutning på koncerten lægger søstrene op til en fællessang.

Malene Mortensen, Jul og kirkekoncerter

En pakke med gavebånd, vilde gæs over nattehimlen, snefnug på øjenbrynene…

Der er tradition for juleplader, Bing Crosby, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Diana Krall og mange ?flere har fortolket julens sange. Mange er blevet klassikere der ?findes frem mod højtiden hvert eneste år. Men her er så endelig en dansk juleplade der med garanti også vil holde… længe! Det er en forrygende vellykket indspilning, varm, swingende, indtagende og meget lækkert produceret – Her er tale om 100 % julestemnings-garanti!

Dejlige Malene Mortensen med band, synger og spiller sig gennem en række mere eller mindre kendte julesange. Her er en stribe af de internationale som Silent Night, Santa Claus is Coming to Town, Last Christmas, I’ve Got My Love To Keep Me Warm, Let It Snow, Driving Home from Christmas, Winter Wonderland og mange ?ere – men også et par danske, Sikken voldsom trængsel og Maria gennem torne går. En enkelt helt nyskrevet dansk julesang har sneget sig ind i repertoiret, Hjerternes tid. Lur os om den ikke er en kærkommen kandidat til en ny (tiltrængt) juleklassiker.

Godt det snart er jul ! Glæd jer med Malene…

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Malene Mortensen Bookingforespørgsel
malene-mortensen-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet