Marianne Levinsen - bookingbureau

Marianne Levinsen


Share Button

Fremtidsforsker Marianne Levinsen(Cand.scient.pol.), Fremforsk, Center for fremtidsforskning. Marianne Levinsen har siden 2006 arbejdet professionelt med især megatrends, globalisering, digitalisering, virksomheder, byer, bolig, byggeri, arbejdsmarked, ledelse, detailhandlen , de unge, kommunikation, detailhandel, forbrugere for virksomheder og offentlige organisationer i både Dk og Norden.

Hun er en engageret og energisk foredragsholder, og har en baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder. Fra 2009 medlem af Kraks Blå bog som den første kvindelige fremtidsforsker. Hun er desuden forfatter til bogen “2020 – forbrugere, detailhandel og byer i fremtiden“ og “Børn, Unge og forældres møde med sundhedsvæsenet” og bestyrelsesmedlem for Aarhus Tech, samt skribent i bl.a. Jyllandspostens magasin “Erhverv og Økonomi samt bidragsyder til produktivitetskommissionens arbejde i foråret 2013.

Marianne er overbevist om, at arbejdet med fremtiden gør os klogere og giver os alle mulighed for at påvirke vores egen fremtid. Nysgerrighed og viljen til at påvirke samfund, virksomheder og mennesker er drivkraften i hendes arbejde.

Foredrag

Hun er en sjov, skarp, og humoristisk foredragsholder, som holder 60-70 foredrag hvert år for ansatte, virksomheder, bestyrelser og organisationer i alle brancher og sektorer i Danmark og de nordiske lande.

Marianne Levinsen er en engageret foredragsholder med baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder. Fra 2009 medlem af Kraks Blå bog som den første kvindelige fremtidsforsker.

Eksempler på foredrag med Marianne Levinsen:
Fremtidens arbejdsmarked og kompetencer
Fremtidens verden, virksomheder og udfordringer
Fremtidens megatrends og udfordringer for virksomheder, arbejdsmarked og samfund
Fremtidens sundhedsvæsen og patienter
Fremtidens detailhandel, forbrug og forbrugere
Fremtidens arbejdsplads, motivation, generation og udfordringer
It og ny teknologis betydning for samfund, virksomheder og mennesker

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marianne Levinsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Marianne Levinsen Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet