Marie Carmen Koppel - Book soul-divaen hos os!

Marie Carmen Koppel


marie-carmen-koppel-bifald
Share Button

Danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel.

Marie Carmen Koppel  har opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau.

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste mange år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen. (Lis Sørensen, Søs Fenger, Dansesorkestret M.fl.) Og det kan både mærkes og høres på Scenen hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum. Og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppel – Album: Through the rain

Marie Carmen Koppel’s repetoire spænder over hendes egne meget peronlige sange fra det seneste meget roste album “Through the rain”, til nye og gamle gospel og soul sange.

Marie Carmen Koppel har gennem 22 år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen. (Lis Sørensen, Søs Fenger, Dansesorkestret M.fl.) Og det kan både mærkes og høres på Scenen hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum. Og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Sådan skrev anmelderen i Nordjyske stiftstidende efter et brag af en julekoncert med Ålborg symfoni orkester:
Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem I sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse I sangene og teksterne. Koppel har I den grad levet sig ind I den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Marie Carmen Koppel er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Marie Carmen Koppel Bookingforespørgsel
marie-carmen-koppel-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet