Mette Gammelgaard - bookingbureau

Mette Gammelgaard


Share Button

Man dør ikke af at tale om døden

  • og det er den man taler om til et foredrag med debattør og hospice-sygeplejerske Mette Gammelgaard.

Mette udbyder 2 foredrag, der begge kredser om døden

Det er debatskabende foredrag, der indbyder til refleksion, og bidrager til samtalen om, hvad vi tænker om livets afslutning, hvad vi forestiller os, hvad vi frygter, og hvad der bekymrer os.

Foredrag der er velegnet til sammenhænge og fællesskaber, hvor mennesker mødes og taler sammen; reflekterer over livets store spørgsmål.

”Takket være livet – et foredrag om at leve til man dør” handler om værdighed og en værdig død, om aktiv dødshjælp i relation til hospicetanken, om hvordan livet leves på et hospice, om dagligt at møde døden i sit arbejde og om svaret på det retoriske spørgsmål:

”hvornår må man overhovedet dø, i et samfund hvor døden er blevet en lægelig fejl?”

”De sidste levedøgn – hvad sker der” handler om, hvad sygeplejerskerne ser når et menneske ligger for døden, hvilke tegn der er på at døden nærmer sig, og hvordan vi kan lindre generne. Det handler om hvordan man som almindeligt menneske, som pårørende kan støtte og være der for og med et menneske der ligger på det yderste. Yde sidstehjælp om man vil. Og om hvordan man dør, når man dør stille og roligt, eller som der står i dødsannoncerne “sover stille ind”.

Publikum inddrages i en dialog med Mette og med hinanden

Med sine foredrag bidrager Mette til samtalerne om døden, idet hun har omfattende erfaring med at passe alvorligt syge og døende gennem sine 21 år som sygeplejerske, heraf de sidste 10 år på Hospice Djursland.

Hun er en engageret foredragsholder og underviser, der kan tale om døden uden berøringsangst, på en ligefrem og dog følsom måde, og et foredrag med Mette, bidrager til at bryde den næsten tabubelagte kendsgerning at vi alle skal dø, før eller siden.

Mette har holdt foredrag og undervist talrige gange rundt omkring i landet; på højskoler, aftenskoler, i kirker, for Røde Kors, Ældresagen, Center for frivilligt socialt arbejde og i sygeplejefaglige og uddannelsesmæssige sammenhænge.


Varighed: foredragene kan tilpasses arrangørens ønsker og behov.  

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Gammelgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Mette Gammelgaard Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet