Miguel el Zorro - bookingbureau

Miguel el Zorro


miguel-el-zorro-bifald
Share Button

Oplev et utroligt medlevende, morsomt og fortryllende magikershow, når den prisvindende tryllekunstner Miguel el Zorro – “Den spanske Guvernør” folder sin magiske evner ud.

Miguel el Zorro har netop vundet Pjerrots Tryllepris 2016! – En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet og tilfalder nogen af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn. Her dyster 5 inviterede tryllekunstnere i at levere den bedste og mest underholdende oplevelse for børn og deres familer.
Deltagerne bliver vurderet i kontakten med børnene, sværhedsgraden af tryllenumrene og hvordan de sammenkæder showet med gode historier. – Måske så du ham i Go’Morgen Danmark på TV2.

Oplev det prisvindende trylleshow, der får både børn og voksne i alle aldre til at grine.
Miguel tryller også med hvide duer og hvide kaniner, som børnene efterfølgende kan komme op og holde og ae.

Man er garanteret en fantastisk oplevelse, hvis man booker et show med Miguel el Zorro. Som Go’Morgen Danmark har udtalt: “En morgen er sjælden kedelig i Tivoli – især når vinderen af Pjerrots Tryllepris er på besøg!

Børnene vil elske showet med de hvide kaniner.
Brylluppet bliver til et magisk eventyr, når der bliver tryllet med hvide duer.
Firmafesten bliver husket, når Miguel udsætter chefen for sine sjove tricks.
Og fødselaren vil blive fejret med magi og gode grin sammen med sine gæster.

Miguel el Zorro er..

…kendt fra blandt andet “Go’morgen Danmark” (TV2),  “Scenen er din” (TV2), “Charlie Varieté” (TV2 Charlie), “Sådan Cirkus” (TV2) samt “Børnebussen” (TV2)

En tryllekunstner, der underholder med vilde overraskelser. En Troldmand, får dine øjne til at poppe ud af knolden, som du aldrig kommer til at glemme. Miguel el Zorro lover dig et formidabelt show af høj kvalitet. Kunne du tænke dig en ægte magiker, der kan garantere for at vise dig en uforglemmelig aften og hive dig med ind i den magiske verden, hvor du med garanti vil blive fuldstændig forbavset af den usynlige og fortryllende magi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Miguel el Zorro er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Miguel el Zorro Bookingforespørgsel
miguel-el-zorro-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet