Mikael Kamber


Share Button

Om Mikael Kamber

Mikael Kamber (født 1967) er journalist, forfatter og studievært på TV2 Nyhederne. Han er også uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne Vi er bedst når vi er glade og snart også Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder.

Tidligere har Mikael Kamber blandt andet været mediedirektør i DR og chefredaktør for JydskeVestkysten, og i de senere år har han holdt en lang række foredrag og workshops om arbejdsglæde, kommunikation og personlige styrker.

Vi er bedst når vi er glade

Vær forberedt på en indsprøjtning med både inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvad glæde betyder for arbejdslivet og resten af livet. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år. Undervejs får du mulighed for at mærke og opleve nogle af foredragets vigtigste pointer på dig selv.

Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller, Vi er bedst når vi er glade, som også vil kunne købes i forbindelse med foredraget.

Foredraget findes både i en version, der er henvendt til alle – og i en version til ledere, hvor der fokuseres på, hvordan man skaber varig arbejdsglæde.

Varighed: 45 minutter til 3 timer. Der er desuden en workshop-version af Vi er bedst når vi er glade, som varer 1/2 – 1 dag.

Positiv kommunikation, der smitter

Vi smitter med alt hele vores kommunikation. Både med vores kropssprog, med vores emails, sms’er og med alt hvad vi siger og ikke siger. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad vi smitter med. Hvis vi er i stand til at smitte andre mennesker med positiv kommunikation, løfter vi hinanden op. Imens negativ kommunikation fører til det modsatte.

I foredraget fortæller Mikael Kamber med udgangspunkt i forskningen i positiv psykologi og sine egne erfaringer som professionel kommunikator, leder og familiefar, hvad der udgør DNA’et i positiv kommunikation. Undervejs vil der være øvelser i verbale og non-verbale signaler, du får en række gennemprøvede værktøjer, og du får ny viden leveret på en underholdende og humoristisk måde.

Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller, Vi er bedst når vi er glade, som også vil kunne købes i forbindelse med foredraget.

Foredraget findes både i en version, der er henvendt til alle – og i en version til ledere.

Varighed: 45 minutter til 3 timer.

Der er desuden en workshop-version af Positiv kommunikation, der smitter, som varer 1/2 – 1 dag.

Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

Kender du dine styrker?

Når du arbejder bevidst med styrkerne i dig selv, løfter du dig. Og når du arbejder bevidst med styrkerne i andre, løfter du dem. Det er der solid videnskabelig dokumentation for, og der findes glimrende styrkeredskaber, som er lige til at bruge.

I foredraget fortæller Mikael Kamber, hvad styrker er, og hvorfor det er klogt at bruge flere kræfter på styrker end på svagheder. Du lærer at finde dine egne og andres styrker. Og du får indblik i, hvorfor dine styrker spiller en afgørende rolle i dit liv. Undervejs vil der være øvelser og diskussion, du får ny viden leveret på en underholdende og humoristisk måde.

Foredraget bygger på veldokumenterede resultater fra forskningen i positiv psykologi og karakterstyrker – og på bogen Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder, som Mikael Kamber udgiver sammen med konsulent Rene Oehlenschlæger i foråret 2018.

Varighed: 3 timer (inkl 30 minutters pause) og opefter. Der er desuden en workshop-version af Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder, som varer 1/2 – 1 dag.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikael Kamber er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Mikael Kamber Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet