Mikkel Gundersen - Tryllekunstner og foredragsholder

Mikkel Gundersen


mikkel-gundersen-bifald
Share Button

Mikkel Gundersen er Mentalist, Memoekspert og Foredragsholder

Som mentalist bruger Mikkel Gundersen ikke længere rekvisitter, han bruger istedet mennesket og hjernen som rekvisit. Det er langt mere fantastisk end en tryllekunstners kasse med glimmer og et spejl i bunden.

Mikkel Gundersen påvirker publikums tanker. Han planter tanker i deres hjerne og aflæser deres nonverbale udtryk. Og så gætter han.

Showet er intelligent, underholdende og let foruroligende. Mikkel Gundersens viden om menneskelig adfærd og hukommelses- teknik er kogt ned til et show som kan vare fra 20-60 min.

Mikke Gundersen har samlet sine erfaringer i et show, hvor han arbejder med mentalisme, tanke-overføring, tanke- læsning og illusioner. Nogle kender måske begreberne fra DR3s program “Fucker med din hjerne.” Showet er perfekt som et “after dinner” show, til jule-frokosten eller som et hjerneforedrag til konferencen. Showet bliver tilpasset så Mikkel Gundersen  optræder både ved store events med 600 personer eller ved små arrangementer med  kun 6 personer.

– En nærværende og lidt foruroligende oplevelse……….

Mikkel Gundersen Close-up magic show:

Mikkel Gundersen kan også bookes til at lave close-up. Her kan opleves noget af det bedste fingerfærdigheds-trylleri i Skandinavien, lige under tilskuernes næser. Mikkel går rundt i selskabet og underholder de enkelte borde eller grupper af mennesker i selskabet. Her er målet også, at publikum morer sig og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige fingerfærdighed. Ved denne underholdningsform er Mikkel Gundersen kendt i branchen for at være ekspert i at “stjæle” publikums armbåndsure……

Showet er velegnet til receptioner, åbent hus arrangementer og firmafester.

Trade magic med Mikkel Gundersen

Kundemagnet til messe-standen. Potentielle kunder tiltrækkes i massevis og efterlader sine data til senere opfølgning. Mikkel er en af de mester fingerfærdige underholdere i Skandinavien, kombinere man dette med hans 15-årige baggrund som sælger får man en sikkert hit til firmaets salgsmesse. Mikkel indleder kontakten til forbipasserende messedeltagere, underholder dem kortvarigt, levere et salespitch og levere kunden videre til salgspersonalet på standen. Det enkelte firma kommer i tale med potentielt flere kunde emner. Mikkels show er velegnet både til forbruger og fagmesser.

Foredrag med Mikkel Gundersen

Humoristisk magisk memo-foredrag, huske teknik, teambuilding

Dårlig hukommelse, glemsom….? – eller måske bare dårlig teknik.
Prøv et humoristisk magisk memo-foredrag – inklusive efterfølgende prøv-selv øvelser, som du med garanti husker.

Med “foredrags-showet” om hukommelsesteknik demonstrerer tryllekunstneren Mikkel Gundersen, hvordan hjernen husker – og ikke mindst: Kan lære at huske. Også din!

Mikkel illustrerer på underholdende vis, at fænomenet “klæbehjerne” reelt ikke eksisterer; at det ikke nødvendigvis er en egenskab, der er forebeholdt de få – og at evnen til at huske iøvrigt kan læres ved simple husketeknikker.

Efter “foredraget” kan du, dine kunder, kolleger eller hele foreningen selv at prøve nogle teknikker: Her siger erfaringen, at ca. 95 – 98% af deltagere bliver i stand til at huske komplekse navnerækker og indholdsrige møde-dagsordner…

Mikkel vil demonstrere en række psykologiske tricks, syns- og sansebedrag, der hver især illustrerer, hvordan hjernen fungerer, når der handler om at….huske. Samtidig vil han også bevise, hvorfor information hurtigt glemmes igen. Til gengæld kan du lære forskellige teknikker til, hvordan din hjerne kan lære at huske vigtige informationer.

Du lærer hukommelsesteknikker, så du eks. vil kunne huske:

– Præsentationer, taler og foredrag uden manuskript
– Vigtige argumenter i forhandlingssituationer eller jobsamtaler
– Navne på personer du møder i arbejds- eller privatlivet
– Din kalender og dine aftaler

Foredraget kan tilpasses, så der undervises i teknikker, der er specielt aktuelle og relevante i din virksomhed eller branche.

Mikkel Gundersen optræder også gerne på engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Gundersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Mikkel Gundersen Bookingforespørgsel
mikkel-gundersen-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet