Mordgåde - bookingbureau

Mordgåde


Share Button

Til firmafesten, konferencen, julefrokosten etc.

Et åndedrag fra døden.

-Mordgåde-teater.

Comedy Art Theatre (CAT) spiller Mordgåde-teater på slotte, herregårde og kroer/hoteller i Sverige med stor succes og har gjort det i over ti år. Nu har CAT dannet et dansk skuespillerensemble til at spille mordgådeforestillinger i Danmark.

Over fx en treretters middag følger publikum efter de mistænkte – i sale, på lofter og i kringelkroge.

I vælger selv lokationen og ensemblet tilpasser mordgåden til netop jeres sted.

Forestillingen er specielt velegnet til slotte, godser, ældre hoteller og konferencecentre, som også tilbyder middag. Men forestillingen kan også bruges i forbindelse med teambuilding og temaarrangementer. Det er sjovt, det er anderledes og du kommer helt tæt på!

Gæsterne deles op i hold og guides rundt på lokationen af de mistænkte karakterer. Her oplever de historien udfolde sig fra flere af de mistænktes vinkler. De får lov at forhøre de mistænkte og til sidst er de med i det store opklaringsarbejde.

Året er 1929 lige før det store børskrak. Den gamle politimester kalder på sit dødsleje, de implicerede ved hans eneste uopklarede mordsag sammen. Nu skal de gennemleve den sidste aften, da frøken Louise stadig var i live. Otte mistænkte – kan du løse mordgåden?

Medvirkende skuespillere:

Mads Korsgaard, Britta Thøgersen Toft, Basse Dam, Pernille Hilgart, Steen Haakon Hansen, Camilla Maike Juul, Bente Puggaard, Line Skytte (ret til ændringer forbeholdes).

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mordgåde er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Mordgåde Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet