Niels Krøjgaard - bookingbureau

Niels Krøjgaard


niels-kroejgaard-bifald
Share Button

FOREDRAG

Lær at mestre det nonverbale sprog

Niels Krøjgaard kan give dig kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation som vil påvirke måden du møder andre mennesker på. Kunne du tænke dig, at blive bedre til at læse andres kropssprog eller forstærke dit eget?

Nu har du muligheden med 2 kurser, afviklet af Niels Krøjgaard. Begge kurser tager udgangspunkt i evidensbaseret videnskab og empiriske undersøgelser og metoder, og begge kurser giver deltagerne en tung teoretisk viden kombineret med stor praktisk erfaring.

Din krop kan tale – uden du åbner munden

Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager Niels Krøjgaard med ind den nyeste forskning i hvordan man “læser” mennesker.

Du bliver trænet i at genkende “De 7 Grundfølelser” via videofilm og gruppeøvelser. Du vil lære at afkode kropssprog på de mennesker du møder, og derved sætte dig i stand til at læse deres følelsesmæssige tilstand. Og du vil lære at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det mennesker siger med ord, og det de udtrykker med deres kropssprog.

Alt er tilrettelagt for at optimere viden og forståelse af emnet, og alle modtager værktøjer som umiddelbart vil kunne benyttes.

“Din krop kan tale – uden du åbner munden…” kan skaleres fra et kort overordnet foredrag til en heldags-workshop, hvor deltagerne kommer i dybden med både forståelse af viden og implementering.

Forstærk dit eget kropssprog

Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelsen af dig. På 4 timer vil Niels Krøjgaard give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler som kan optimere dit møde med andre mennesker.

Du vil lære hvordan du står, går, smiler, giver hånd – alt det du “bare gør” pr automatik, uden at tænke over hvilket indtryk det giver. Du vil gennem øvelser mærke i og på din egen krop hvad hvor stor forskel disse teknikker gør.

SHOW

Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret.

Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham.

Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels Krøjgaard fortælle, hvad publikum tænker og afsløre, om de lyver eller taler sandt. Med hans intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. Og med hans evner indenfor suggestion kan han styre folks handlinger.

Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.

I de forkerte hænder er Niels Krøjgaards teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger teknikkerne som underholdning og til at give mit publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse.

Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst – showmanship – gør oplevelsen uforglemmeligt.

Niels Krøjgaard’s Baggrund

Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Niels Krøjgaard har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Niels Krøjgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Niels Krøjgaard Bookingforespørgsel
niels-kroejgaard-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet