Ole Larsen - bookingbureau

Ole Larsen


Share Button

Giv dine medarbejdere en underholdende og lærerig oplevelse…

og udstyr dem med nogle af verdens mest effektive husketeknikker, som med garanti vil gøre hverdagen nemmere.

Med 3 udsolgte foredrag på rekordtid på Lyngby Bibliotek og over 1000 på venteliste, er der ingen tvivl.. Der er i dag en overvældende interesse for at lære at huske bedre.

I hans humoristiske foredrag “Fra dårlig hukommelse til Klæbehjerne” lærer du kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer, passwords m.m. Du vil få værdifulde tips og enkle teknikker, som du med det samme kan anvende til at lære ny information.

Med flere hundrede holdte foredrag i løbet af de sidste 4 år har Ole Larsen den erfaring og rutine, der skal til for at levere et underholdende og lærerigt foredrag, som deltagerne vil huske.

Hilsner fra glade arrangører:

Aalborg Mekanikerklub, Metal Aalborg: “Aalborg Mekanikerklub var den 15. marts 2018 vært ved et foredrag med Ole Larsen ”Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne”. 70 medlemmer var mødt op til en spændende aften. Vi kan varmt anbefale Ole Larsens foredrag, som både giver en god husketeknik, men også et foredrag der byder på masser af grin og latter 😊” Venlig hilsen Linda Svendsen

Carsten Sjørvad, Økonomichef ALPI DANMARK A/S: ”Ole var en ubetinget succes og et samtaleemne resten af dagen og mange dage efter. Ole formår at inddrage og fascinere alle aldre og alle typer af mennesker. Oles optræden er garanti for et solidt grin og en god del undren og overraskelse blandt publikum.”

LEGO: ”Kære Ole, tak for sidst. Du levede til fulde op til vores høje forventninger. Med smil i øjet, engagement og en fantastisk kontakt til dit publikum!” –  Senior Manager Anne Boye-Møller

Dräger Danmark A/S: “Hej Ole, TAK for et rigtig godt foredrag i onsdags. Jeg har ikke haft andet end positive tilbagemeldinger.
Personligt må jeg nok erkende, at du imponerede mig mest ved at huske alle spillekortene og finde frem til, at klør es manglede 😉
Med venlig hilsen/Best regards,
Marianne Jacobsen
Customer support
 
Ringkjøbing Landbobank A/S: ”Tak for en fantastisk aften Ole. Det passede helt perfekt til vores aften med generalforsamling i vores personaleforening, hvor vi i løbet af ca. 90 minutter fik ”klæbehjerne”. Eller rettere, fik nogle rigtige teknikker og værktøjer til, hvordan vi i en travl og hektisk hverdag husker ting, personer, tal – ja stort set alt. Dit indlæg var bygget rigtig godt op, så vi fik tillid og empati for dig allerede efter 10 sekunder. Dermed var alle ”med” under hele dit indlæg – det var super. Og at det så også var sjovt – det gjorde bare aftenen perfekt. Så jeg vil fremover anbefale dig til andre, der skal have et foredrag med seriøsitet og samtidig er underholdende – krydret med lidt trylleri. Mange tak, Henrik Olesen, Ringkjøbing Landbobank”

Tetra Pak Hoyer A/S: ”Ole var helt fantastisk. Vi er meget tilfredse”

Vestas Northern Europe A/S:”Hej Ole, mange tak for sidst.  Det levede til fulde op til vore forventninger, og der har været talt meget om denne aften.  Vi har fået ros for arrangementet, og den var du jo en stor del af.   – Med venlig hilsen Vestas A/S Jens Hjørnholm”

Morgenavisen Jyllands-Posten, Århus: ” Hej Ole! Jeg ville bare lige sige tak for sidst!! Det var jo forrygende. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, så det var jo rart…”

Skjern Bank: “Tak for en fantastisk oplevelse. Du levede atter op til vore høje forventninger. TAK !!!  Venlig hilsen Skjern Bank, Jørgen Dalgaard

Erhverv Randers: ”Tak for et kanon indslag. Rigtig god underholdning i fredags.”  Steffen Larsen, Chefkonsulent 

De Studerendes Erhvervskontakt: ”Utrolig evne til at fange publikum” 

Lyngby Stadsbibliotek: “Kære Ole. 1000 tak for arrangementet i går og de to øvrige, du med succes har holdt her hos os. Ret fantastisk med den store interesse, der har været for dit foredrag.” De bedste hilsner Tina Hauge Møller, kommunikationsmedarbejder.

Efter de 3 afholdte foredrag på Lyngby Stadsbibliotek, er der stadig over 1000 på venteliste. (Red.)

Lyngby Stadsbibliotek 23/11-17, udtalelser fra deltagere: “Meget inspirerende foredrag. Vildt at opleve at teknikkerne virker.” “Super fedt”. “Fantastisk”. “Rigtig godt sjovt og lærerigt. Gode ting at tage med hjem.”. “Godt foredrag. God til at tale og underholde”. “Fantastisk foredrag”. “Interessant arrangement. Godt med involvering af publikum.”. “Et godt arrangement og vigtigt (godt) at han inddrager publikum for på den måde får man reelt noget med sig.”. “Spændende og interessant. Dejlig levende fremlæggelse af Ole. Fascinerende tryllekunstner – sjove indslag”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ole Larsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Ole Larsen Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet