Onkel Reje - bookingbureau

Onkel Reje


Share Button

Onkel Reje er modsætning til alt hvad vi prøver at lære vores børn af gode manere, Onkel reje har en humor der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det man ikke må.

Onkel Reje har med sit viltre udseende og sin pibe, en brevkasse sammen med sin ven Brille. Men der er ikke mange svar at hente hos Onkel Reje, for inden man ser sig om, er han i gang med en af hans røverhistorier.

ONKEL REJE

SANG OG DANSESHOW

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til denne familiekoncert. Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad.

Onkel Reje er blevet børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter optræder i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder.

 Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforældre kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte, politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Onkel Reje er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Onkel Reje Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet