Per Hammerich - oplev hans fortryllende fortællinger her!
per-hammerich-bifald
Share Button

Per Hammerich

Der var engang …

Oplev Per Hammerich trylle den ene fantastiske historie efter den anden ud af den magiske fortællerring.

Per Hammerichs foredrag

Morskab med morale

Med hatten på sned og et glimt i øjet tryller Per Hammerich den ene fantastiske historie efter den anden ud af den magiske fortællerring.
Hans evne er at føre tilhørerne på fantasiens vinger – fra mytologi til nutid og fremtid – fra himmel til helvede – fra latter til gys. Alt sammen tilsat sang og hvide løgne i en farverig underholdende vifte af oplevelse, hvor tilhørernes fantasi sættes i gang, så de med stor fornøjelse skaber deres egne billeder igen og igen. Ingen går tomhændet hjem.

I selskab med H.C. Andersen og co.

Er en helstøbt forestilling, hvor Per Hammerich tryllebinder sine tilhører med kendte og ukendte historier af H.C. Andersen og andre.
Alt sammen bundet sammen af og krydret med anekdoter fra H.C. Andersens forunderlige liv – fra vugge til grav.
Holder du ikke af H.C. Andersen, når du kommer, er der store chancer for, at du gør det, når du går hjem.
Glæd dig til en underholdende og ægte kærlighedserklæring.

Feedback

”Tak for den dejlige formiddag vi havde med dig i dag. Vi kunne rigtigt godt lide dine historier om H.C. Andersen og på den måde du fortalte det på. Det er længe siden jeg har hørt, Kejseren uden tøj, store og lille Klavs, og pigen med svovlstikkeren, den har jeg ikke hørt om siden jeg gik i skole, du var pragtfuldt.” – Ældre Sagen i Rødovre.

”Det var en stor fornøjelse og en ekstraordinær oplevelse, at være arrangør af den helstøbte forestilling. I selskab med H. C. Andersen og Co. som historiefortæller Per Hammerich holdt for os torsdag eftermiddag. Han tryllebandt tilhørerne med både kendte og ukendte historier af H. C. Andersen. En helt igennem dejlig eftermiddag.” – Ældre Sagen i Vejle.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Hammerich er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Per Hammerich Bookingforespørgsel
per-hammerich-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet