Peter Jakobsen, trylleshows for voksne og børn

Peter Jakobsen


peter-jakobsen-1-bifald3
Share Button

Peter Jakobsen Tryller for både voksne og børn

Oplev lattermild trylleri under festmiddagen. I middagspausen. Efter arbejde. Til Kick-offen. Til kaffen. Til drinken. Til den særlige lejlighed.

Peter Jakobsens trylleshow er interaktivt og det betyder at tilskuerne hjælper til og deltager aktivt i at showet bliver en succes. Det er en blanding af tryllerier, stand-up, gags og komik. Det spiller meget bredt, men kan samtidigt målrettes det krævende publikum.

Peters tryllerier er på et niveau de færreste har oplevet, så folk gerne taber kæberne undervejs. Men det vigtigste for er nu, at publikum har det godt, sjovt og griner så meget som muligt undervejs.

Peters Jakobsens mange års erfaring gør at han har en god professionel fornemmelse for at fange tonen og ramme stemningen i et selskab. Han kan derved forme showet, således at det passer præcist til jeres arrangement.

Peter tager det meget seriøst, når han skal være sjov tryllekunster uanset anledningen og hvem I er, så målretter Peter sit trylleri, så det passer til jeres selskab. Peter elsker at optræde og giver sig altid 100%. Han er altid fokuseret på, at det skal være magisk og sjovt for at alle at blive snydt.

Peter optræder også gerne på engelsk. Hans engelske show benyttes ofte af de største firmaer herhjemme til medarbejder- og kundepleje.

Peter Jakobsen laver trylleshow for både børn og voksne

Det er tryl for alle aldersklasser på engang. Peter Jakobsen optræder på flere niveauer på samme tid. For imens Peter er i gang med et sejt trick, der imponerer de voksne og store børn, så trylle-fjoller han, så de små er helt med.

Peter Jakobsen er ekspert i at optræde for børn på deres egne præmisser Peter har en empatisk måde at optræde for børn. Han god til at gøre børn trygge og føle sig gode. Peter har selv fem børn og mere end 20 års erfaring i at optræde for børn i en hver sammenhængen. Derfor benyttes Peter også ofte til særligt krævende opgaver.

Hele publikum er med i showet. Børn som voksne deltager aktivt i tryllerierne, enten hjælper de til med at trylle, kommer med tilråb og forslag. Børn og voksne kan simpelthen ikke lade være at blande sig. Tryllenumrene er en blanding af seje tricks og fjollede indfald. Børn og voksne oplever frem for alt en anderledes og uhøjtidelig tryllekunstner, der gør det sjovt at blive snydt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Jakobsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Peter Jakobsen Bookingforespørgsel
peter-jakobsen-1-bifald3
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet