Platt-Form - bookes hos bifald booking & management

Platt-Form


Share Button

Er hun egentlig sjov? Er det ikke ham der? – og kender I ham den tredje?

Den musikalske satiregruppen Platt-Form med Mille Lehfeldt, Jakob Fauerby og Laus Høybye, brød igennem på Nørrebros Teater med juleshowet “Har du set min nissehue, mor?“.
Showet blev stjernedrysset af anmelderne, der var enige om, at Platt-Form er et innovativt supermusikalsk show med satire og selvironisk bid.

Nu venter et nyt show, kaldet ‘Et form for show‘ .

Et form for show‘ er Platt-Form’s musikalske comedy-satire. For når de skarpe bemærkninger shakes med musik, bliver det hele lidt mindre højtideligt – og så ufatteligt meget sjovere.

Teksterne er lavet i fællesskab, mens Laus Høybye har stået for musikken.
Jeg har skrevet tekster og musik i mange år, og nu der pludseligt plads til dem. At der så står tre seriøse skuespillere med guitarer og perverse vittigheder og tager deres nok så alvorlige karrierer useriøst, giver det hele et ekstra twist.” siger Laus Høybye.

Det er ikke revy
Selvom satire og musik tilsammen ofte relateres til de traditionsrige revyer landet over, er det ikke hensigten med ‘Et form for show‘.

Hvem er Platt-Form?

Mille Lehfeldt: Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2006. Har blandt andet spillet en lang række teaterroller på det kongelige teater, og haft hovedrollen i TV-serien Lykke.

Jakob Fauerby: Uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2006. Medvirket i teater, film og TV, blandt andet TV serien Lykke, spillefilmen Sorte Kugler og en lang række teaterforestillinger.

Laus Høybye: Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater. Har medvirket i teaterstykker, film og tv-serier og lagt stemme til adskillige tegnefilm.

Anmelderne var enige, Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby er med deres selvironiske musikalske trio de nye stjerner på den danske comedy-scene.

Berlingske Tidende: ★★★★★ “Så bliver det ikke meget sjovere – hylende morsom og syngende musikalsk satirenonsens. Skal ses!”
Jyllands-Posten: ★★★★★ “Ung, musikalsk og voldsomt begavet satire.”
Information: “Det er forrygende. Og voldsomt vanedannede.”
Frederiksborg Amtsavis: ★★★★★ “Publikum griner nærmest uafbrudt… Musikalsk, sjovt, frækt og dygtigt skruet sammen.”
Teater 1: ★★★★★ “Platt-Form’s trio klæder hinanden, emmer af overskud og kalder gang på gang den brølende latter frem. Det er let og legende, men har solid bund i faglighed.”

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Platt-Form er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Platt-Form Bookingforespørgsel
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet