Rusbjerg og Venndt - bookingbureau

Rusbjerg og Venndt


rusbjerg-og-venndt-bifald
Share Button

Med over 20 års musikerfaring er der et stort repetoire at tage fra i Rusbjerg og Venndt. Lige fra franske musettevalse og manouche, italienske tarantella’er, spanske pasodobler, svenske valse, danske viser, østriske tyrolerpolkaer og meget, meget mere.

Rusbjerg og Venndt

“Mødet mellem storebror og lillebror”

Harmonikaen og mundharpen udgør fundamentet for dette spændende samarbejde som de sidste 5 år, har betaget og imponeret publikum rundt omkring i Danmark. Lyden af tyndt metal sat i svingninger af enten blæsebælg eller lunger er en fælles passion for de to herrer, der glubsk kaster sig over et væld af vanedannende numre. Forkærligheden ligger først og fremmest hos den franske musette, men duoen serverer også veloplagte og sprælske  danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og sågar enkelte udødelige klassiske stykker. Rusbjerg og Venndt’s repertoire sprudler af virtuositet og energi og koncerten leveres med højt humør og gode anekdoter, så publikum sidder tilbage med et smil på læben og en amorpil i hjertet.

Kristian Rusbjerg: Harmonika

Jacob Venndt: Kromatisk mundharpe, Akkord mundharpe, El-bas, Kontrabas, Sav

Kristian Rusbjerg Trio

“Et harmonikasammenstød…”

Med den unikke konstellation af harmonika, kromatisk mundharpe, akkordmundharpe, el- og kontrabas, sav, vokal og trommer, sørger Kristian Rusbjerg Trio for, at lyden aldrig bliver ensformig men altid ny, spændende og aldrig hørt før i DK! Repertoiret er først og fremmest hentet fra den franske musette-skat som låner fra jazzens harmoniske vokabular, men samtidig tilføjer et umiskendeligt romantisk og vedkommende strøg af regnvåde gader i Paris på en smuk efterårsdag. Tager man dette billede og blander det med latinamerikanske rytmer, danske klassikere som “Forelsket i København”  Toots, Piaf,  nordisk folkemusik, et par omarrangerede klassikere af blandt andre Bach, så har man en god fornemmelse af, hvad en aften med denne trio kan byde på.

Kristian Rusbjerg: Harmonika

Jacob Venndt: Kromatisk mundharpe, Akkord mundharpe, El-bas, Kontrabas, Vokal og Sav

Sune Rahbek: Trommer

Mademoiselle De Paris

“Piaf med mere…”

Med den fransk-talende og percussion-spillende sangerinde Karoline Budtz i spidsen sætter Mademoiselle De Paris prikken over i’et i “frankophil”.

Båret på vingerne af arven fra først og fremmest Edith Piaf tager orkesteret publikum med på en stemningsmættet rejse under Parises Himmel og Broer.
En rejse der handler om kærlighed til hinanden, til byen, til livet og til musikken (og til et godt glas rødvin).
De smukke melodier og sange får sin instrumentale opbakning fra Kristian Rusbjerg’s stilsikre og imponerende harmonikaspil blandet med Jacob Venndt’s originale mundharmonika-håndtering og guitar-inspirerede bas-spil.
En vidunderlig blanding af virtuositet, passion, stemning og kultur!
Udover det franske repertoire supplerer Mademoiselle De Paris også med danske klassikere i fransk forklædning, som f.eks “Forelsket i København” og “Den Allersidste Dans”, men også instrumentale fortolkninger af store melodier fra det klassiske og folkloristiske repertoire finder sin plads i orkesterets musikalske skatkiste.

Karoline Budtz: Vokal og percussion

Kristian Rusbjerg: Harmonika

Jacob Venndt: Kromatisk mundharpe, akkord mundharpe, El-bas, Kontrabas, Sav

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rusbjerg og Venndt er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Rusbjerg og Venndt Bookingforespørgsel
rusbjerg-og-venndt-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet