Safari Simon - bookingbureau

Safari Simon


safari-simon-bifald
Share Button

Den populære børneunderholder Safari Simon. Mange børn kender ham fra Aalborg Zoo, hvor han er fast underholdningsfigur på 10. år, hvor han optræder med stor succes.
Safari Simon starter sæsonen i Påsken og kører hele sommerperioden med 2 show pr. dag, og sæsonen slutter til og med efterårsferien.

Safari Simon optræder med et familievenligt Show

Safari- og Jungleshow med sang og musik. Forestilling i Aalborg Zoo skifter tema hvert år. I samarbejde med Aalborg Zoo skoletjeneste bliver der fastlagt et tema som forestillingen skal omhandle. Showet skal på en humoristisk måde, som indrager børnefamilierne, behandle temaer som er nok så alvorlige og tager udgangspunkt i truede dyrearter globale klimaforandringer uden løftet pegefinger. Børnefamilierne skal først og fremmest more sig og underholdes samtidigt med der er lidt læring og eftertænksomhed i showet.

Safari Simon show bygger ikke på trylleri, men er et show som omhandler rejsen i kongoslawistans mørke jungle hvor han og hans tro følgesvend orangutangen Pongo oplever en masse spændende ting og dyr. Alle disse oplevelser på rejsen bliver showet bygget op omkring. Der indgår ikke levende dyr i forestillingen, men tilgengæld bruger Simon special fremstillede look a like dyr som har indbygget robot elektronik der får dem til at se levende ud på spektakulær vis. Forestillingen byder også på musik / guitar og sang.

Et safari Simon Show varer ca 25 min og efterfølgende kan børnene blive fotograferet med Orangutangen Pongo og Safari Simon. Der deles postkort ud til alle børn efater forestilling. Det er et anderledes underholdende show der på alle måder engagerer publikum.

Showet er bygget op omkring temaet “Pol til Pol”. Den globale opvarmning samt vores fælles ansvar omkring at spare på energien.

Showet behandler temaet på en underholdende måde hvor børnene er en del af showet og er med til at guide Safari Simon gennem de besværligheder Pongo skaber fra start til slut.
Showet er krydret med live Sang og musik, samt en masse spektakulære elektronisk styrede effekter der giver Pongo livagtigt adfærd.
Showet varer 25 min. efterfølgende meet and greet, postkort udeling, Fotografering Safari Simon, børn og Pongo.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Safari Simon er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Safari Simon Bookingforespørgsel
safari-simon-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet