Salmeswing - børnekirkekoncert for de små

Salmeswing


salmeswing-bifald
Share Button

Børne kirkekoncert med Salmeswing

Sille og Palle – bl.a. kendt fra Djanzz spiller musik for og med de helt små.
– Byd børnene velkommen i kirken med Børnesalmebogen!  Salmesang er noget af det, som selv små med glæde og stor entusiasme kan deltage i.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt spiller musik til hjertet og sanserne ved deres Salmeswing-koncerter, som indeholder de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat.

Med Salmeswing fyldes kirken af musik, når Sille og Palle spiller og synger. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, til sanserne og til dansebenene. – Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med – Hvis ellers guitarerne vil vågne…….

Baby-Jive

Medlevende baby-jive for de små

Rokkende og rullende, lyttende og lullende kravlende og savlende dansende og drømmende, medvirker de helt små verdensborgere i en spil-levende Baby-Jive koncert, der er fuld af bali-klokker, guitarstrengeleg, sigøjnerjazz, brazilrytmer og de melodier der opstår helt spontant undervejs…Hvis ellers guitaren vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt som udgør Salmeswing og Baby-Jive er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn. De har de sidste 12 år spillet mere end 600 koncerter med Danmarks mest elskede børne-jazzorkester DJANZZ og turneret i bl.a. Kina, Belgien og Frankrig. Desuden turnerer de landet tyndt med det interaktive band, LYDLAND, og er nu aktuelle som musikerne og komponisterne bag DRʼs populære børnetime ROSA FRA ROULADEGADE.
Duoen har desuden indspillet CDʼen til BØRNESALMEBOGEN, DEN STORE JULESANGBOG og 3 CD-bøger med klassiske børnesange samt CDʼen til bogklassikeren DEN LILLE OLE – og andre godnatsange for børn.
Derudover har begge musikere et omfattende musikerliv bla. i disse bands: Tango Orkestret, Guitarreros og senest med Sille Grønbergs egen solo-CD HÅNDEN PÅ HJERTET, der er blevet spillet flittigt på P4.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Salmeswing er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Salmeswing Bookingforespørgsel
salmeswing-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet