Salmeswing - børnekirkekoncert for de små | Book dem hos bifald.dk
salmeswing-bifald
Share Button

Salmeswing

– kirkekoncert for børn

Sille og Palle bl.a. kendt fra Djanzz spiller musik for og med de små.

Byd børnene velkommen i kirken med Børnesalmebogen! Salmesang er noget af det, som selv små med glæde og stor entusiasme kan deltage i.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt spiller musik til hjertet og sanserne ved deres Salmeswing-koncerter, som indeholder de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat.

Med Salmeswing fyldes kirken af musik, når Sille og Palle spiller og synger. Der spilles nogle af de kendte og elskede salmer blandet op med livgivende rytmer til hjertet, sanserne og dansebenene. Og mon ikke børnene selv får lov til at spille med – hvis ellers guitarerne vil vågne.

Baby-Jive

Medlevende jive for de helt små. Rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende medvirker de helt små verdensborgere i en spillevende Baby-Jive koncert. Koncerten er fuld af Bali-klokker, guitarstrengeleg, sigøjnerjazz, brazil-rytmer og de melodier, der opstår helt spontant undervejs – hvis ellers guitaren vil vågne.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt, som udgør Salmeswing og Baby-Jive, er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn. De har spillet musik sammen, siden de mødte hinanden for 28 år siden og spiller 140-170 koncerter om året i ind- og udland bl.a. Kina, Belgien og Frankrig. De er desuden musikerne og komponisterne bag DRʼs populære børnetime Rosa fra Rouladegade. Duoen har også indspillet cdʼer til ”Børnesalmebogen” og ”Den store julesangbog for børn”, tre cd-bøger med klassiske børnesange og cdʼen til ”Den lille Ole – og andre godnatsange for børn”. Derudover har begge musikere et omfattende musikerliv bl.a. i disse bands: Tango Orkestret, Guitarreros og senest med Sille Grønbergs egen solo-cd ”Hånden på hjertet”, der er blevet spillet flittigt på P4.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Salmeswing er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Salmeswing Bookingforespørgsel
salmeswing-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet