Sanne Søndergaard


sanne-soendergaard-bifald
Share Button

Sanne Søndergaard komiker

Stand-up med Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard laver stand-up, der handler om noget. Hun insisterer på, at publikum ikke bare skal le. Nej, de skal tænke!

Det er ikke kun “pik og patter” og platheder. Det er intelligent, vidende og samtidig vanvittigt sjovt. Det er stand-up, som man kan invitere både forretningsmanden og farmor med til. Det er noget så usædvanligt som stand-up for mennesker, der normalt slet ikke bryder sig om stand-up. Sanne Søndergaard er ikke bange for at spidde magthaverne, men hun sparker ikke nedad. Hun vil ikke bruge humoren i mobningens tjeneste. Tværtimod! Hun vil bruge den til at forene os.

For Sannes humor tager nemlig udgangspunkt i, at vi skal være bedre til at forstå hinanden – mænd og kvinder, sorte og hvide, unge og gamle. Hendes jokes gør simpelthen op med alt det vi forventer af hinanden. Og af os selv.

Sanne Søndergaard udgav i 2014 onemanshowet Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik. Hun har medvirket i en række comedy- og debatprogrammer og er for tiden fast paneldeltager i Søndagsfrokosten på P1. Hun er desuden forfatter til tre romaner og holder humoristiske foredrag om blandt andet voksenmobning og om de svære teenageår.

Foredrag med Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard kan også bookes som foredragsholder.

Sanne Søndergaard er den type foredragsholder som siger det, der trænger til at blive sagt: At du er okay, jeg er okay, og verden kan blive det, hvis vi giver os selv og hinanden mere plads. Fundamentet for, hvordan vi skal begå os i livet, er lagt forkert. Vi går konstant skævt af hinanden – og af os selv.

De Sociale Spilleregler skal overholdes. For enhver pris. Problemet er bare, at vi først lærer reglerne at kende, når de bliver brudt. Hvis du forsøger at bryde spillereglerne, risikerer du at føle dig ensom og udelukket af fællesskabet. Hvis du forsøger at leve uden at bryde reglerne, risikerer du at føle dig ensom, selvom du er omgivet af mennesker. Sanne Søndergaards foredrag kredser om de negative konsekvenser af dilemmaet, men indeholder også løsningsforslag. Og ikke mindst en hel bunke sjove historier, om hvor galt det kan gå.

FUCK NORMAL

Et tanke- og lattervækkende foredrag for teenagere – og deres forældre. Om ensomhed og angst. Om mobning og om at tage kampen op i stedet for at give op. Om alt det, de voksne ikke forstår, fordi de har glemt, hvordan det var. Om at tage livet alvorligt, selvom det ofte er til grin. Og om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal.

Fuck normal er et foredrag med dybde og humor om at være teenager og mærke livet sådan rigtigt for første gang.

Der er ingen tuttenuttede førstegangsforelskelser og hvad-vil-du-være-når-du-bliver-stor-emner i dette foredrag.
I stedet er der fokus på fortvivlelse og forelskelser, på det sociale spil i ungdomsårene; klikedannelse, mobning og ensomhed. Og på de helt normale alt for store, alt for mange følelser, som man slet ikke kan styre.

SÆT SCENEN FOR EN GOD EKSAMEN

Et speedsnakkende foredrag om eksamensforberedelse fra Sanne Søndergaard.

Eksamen tester ikke kun dine faglige evner! Og du skal bruge læseferien på mere end at læse!
Så enkelt kan det siges. For en eksamen er en performance, og læseferien bør derfor i høj grad handle om at forberede sig på at performe. Fuldstændig som skulle du op på en scene.

Sanne Søndergaard løber i dette 45-minutters humoristiske speedforedrag igennem de fem forberedelsesfaser, enhver performer skal arbejde med. Fra at skaffe sig bedre overblik over sit materiale til at have den rigtige fremtoning.

Men det er ikke en snydekode til at slippe for at forbedre sig fagligt. Tværtimod! Det er et fokusskifte. Det gælder om lære at udnytte sine stærke sider – og samtidig undgå, at de mindre gode sider stjæler alt opmærksomheden ved det grønne bord. En god performance kræver derfor en seriøs arbejdsindsats med at strukturere, prioritere og øve sig.

Kort sagt handler det om, hvad der er vigtigt at vide. Og om at øve sig på at formidle den viden.

VOKSENMOBNING FOR LET ØVEDE

Et skævt og humoristisk foredrag om psykisk arbejdsmiljø fra Sanne Søndergaard

Føler du dig udenfor på dit arbejde? Er dine kolleger mindre kollegiale, end de kunne være? Er du træt af sladder og dårlig stemning i kantinen?

Så gør noget ved problemet: Bliv bedre til at mobbe dine kolleger og send de ubehagelige følelser videre til en anden!

I Voksenmobning for let øvede lærer Sanne Søndergaard jer, hvordan det sociale spil foregår på arbejdspladsen, så selv den med de tykkeste briller kan blive ham, alle vil være ven med. Alt sammen ved brug af enkle virkemidler som Det Falske Rygte og Pludselig Tavshed ved Kaffemaskinen. Et bidende ironisk og humoristisk foredrag om mobning på arbejdspladsen – et problem, mange virksomheder kæmper med. For når det kommer til de sociale spilleregler, så befinder vi os stadig i skolegården, hvor de store og de mange dominerer, og Tykke Tove er der ingen, der vil lege med.

Advarsel: Foredraget kan føre til bedre arbejdsmiljø.

OVERLEVELSESGUIDE TIL TEENAGEHORMONER

Et foredrag til forældre og voksne, der arbejder med unge

Hvad sker der egentlig i hovedet på din teenager? Og i kroppen? Hvornår har du sidst haft en fortrolig snak med ham eller hende? Om de tanker, teenagere tumler med: fra ensomhed og angst til kærlighed og sex?

Teenagere møder alting for første gang: De store følelser – fra forelskelse og sex til depression og vrede – og tankerne om liv og død, om hvad man skal bruge det hele til, og hvem man er. Og de tror alle sammen, at kun de selv har det sådan.

Som voksen i teenagerens kølvand kan man ikke gøre meget andet, end at forsøge ikke at blive suget med ned i dybet af de mørke følelser. Man skal holde sig roligt oven vande og forsøge at støtte – samtidig med, at man selv er genstand for de værste angreb.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sanne Søndergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Sanne Søndergaard Bookingforespørgsel
sanne-soendergaard-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet