Sebastian Klein - Børneunderholdning -Børneshow

Sebastian Klein


sebastian-klein-bifald
Share Button

Sebastian Klein  – Zoolog Show

“Sebastians Zoolog show” er et afsindigt morsomt børneunderholdningsshow, som bejler kraftigt til titlen, som Danmarks bedste børne-/familieshow. Showet er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning.

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang og præsenterer/præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Sebastian Klein kombinerer på fantastisk vis gøgl, zoologi, musik og komik og strør om sig med de mest “utrolige” zoologiske sensationer. Således præsenteres publikum for forvoksede mus, rotter og dræberkaniner.

Børnene fastholdes 100% hele showet igennem og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs.
Sebastian Klein akkompagneres undervejs af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (bongotrommer og kor).

Sebastian Klein og Chapper

Sebastian og Chappers sygeligt seje cirkus show!

De to musikalske ungersvende leverer en forrygende forestilling og beviser igennem hele showet, at de udgør den absolutte elite indenfor børneunderholdningens svære kunst.

Showet er intet mindre end et mesterværk indenfor dansk børne/familieunderholdning. Både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin, når de to herrer går i gang med deres fabelagtige blanding af musik, dans, trylleri og komik.

Chapper tryllebinder alle børn med sin sublime beatbox-skole og Sebastian Klein sørger med forbilledligt overblik for, at intet er overladt til tilfældighederne, når kombinationen af børn, komik og levende dyr på charmerende vis “løber løbsk”.

Der er med andre ord garanti for fantastisk underholdning og ømme lattermuskler i Sebastian og Chappers sygeligt seje cirkus show!

Sebastian Klein og Jakob Riising

Værtens vildeste Quizshow

Sebastian Klein og Jacob Terp Riising er kendt af alle danske børn. De har været værter på utallige af Danmarks mest sete tv-programmer for børn. Sebastian Klein er bla. kendt fra programmer som “Kære Sebastian”, “Afrikas Øje” og “Fandango”, mens Jacob har været vært på bla. “Gepetto News”, “Amigo” og “MGP”.

“Værtens vildeste Quizshow” er et helt nyt vanvittigt show for børn og deres forældre!

De to værter har i dette show forenet både kræfter og erfaring. Det afstedkommer et sandt festfyrværkeri af flabede vittigheder, groteske rekvisitter og absurde spidsfindigheder. Alt sammen pakket ind i en formidabel, grinagtig og sindssygt uretfærdig konkurrence mellem børn og voksne.

Så hold på hat og briller, når Jacob og Sebastian går agurk i “Værtens vildeste quizshow”!

Riising og Klein

Jacob Riising og Sebastian Klein har i mere end ti år været to af de absolut mest populære TV-værter i dansk børnefjernsyn – og og nu kan de opleves live.

De to har nemlig slået kræfterne og deres skøre hoveder sammen i showet

-“RIISING & KLEIN”.

Showet er helt nyt og skrevet og forfattet af d’herrer Klein og Riising selv.

Med sprudlende energi og toptrimmet timing får Jacob og Sebastian både børn og voksne til at vride sig af grin. Showet er et vanvittigt, nyskabende og aldeles charmerende festfyrværkeri af tossede rekvisitter, vandede vittigheder og absurde påfund. Og det går ikke stille for sig. Jacob styrer showet med forbilledligt overblik, mens Sebastian giver den gas, som kun han kan – og både børn og forældre vil elske det!

Så spænd sikkerhedsselen – for det bliver en forrygende tur med

– “RIISING & KLEIN”.

Pressen skrev:

“Uden tvivl det bedste show i verden! Sebastian Klein og Jacob Riising bør få meget mere i løn!”
(anonym – ikke Jacob!)

“Fnatstisk show!” (Dysleksi Nyt)

“Jeg tissede lidt!” (Else Hansen, “Senior posten”)

“Vi har gjort to værelser klar!” (Dr. Med. Svendsen, Sct. Hans Hospital)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sebastian Klein er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Sebastian Klein Bookingforespørgsel
sebastian-klein-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet