Shu-bi or not Shu-bi - Bifald.dk
shu-bi-or-not-shu-bi-bifald
Share Button

Shu-bi or not Shu-bi

Shu-bi or not Shu-bi leverer et show fuld af nostalgi, fis og ballade med afsæt i Shu-bi-dua numre fra de gyldne år 1973-1982.

Oplev en forrygende koncert med to af Shu-bi-duas legendariske medlemmer Claus Asmussen og Bosse Hall Christensen.

Hvem er Shu-bi or not Shu-bi?

Foruden Claus og Bosse består bandet af tre musikere, som bestemt heller ikke holder sig tilbage: Karsten Lagermann, John Sørensen  og Klaus Poulsen.

En dag i det spæde forår ringede Claus Asmussen til Bosse Hall Christensen og spurgte, om de ikke skulle starte et band op sammen. Et band som udelukkende skulle spille Shu-bi-dua ting fra guldalderperioden 1973-1982.

De mødtes og strikkede et show sammen bestående af udvalgte hits blandet med såkaldte hemmelige numre, det vil sige numre, som aldrig er blevet spillet særligt meget hverken live eller i radioen, men som bestemt ikke er mindre elsket af den grund. Showet garnerede de med sjove anekdoter, gags og skæve gimmicknumre, så det fremstår som en blanding af underholdning, slapstick og autentiske Shu-bi-dua numre. Og med sig har de tre garvede musikere, som har den samme syge form for humor, og ikke mindst den samme veneration for Shu-bi-duas bagkatalog.

I marts 2016 stod Shu-bi or not Shu-bi på scenen i selveste Cirkusbygningen i København. De fleste billetter – det vil sige op mod 800 styk – blev revet væk på forhånd.

”Det var helt fantastisk, at interessen for at høre os spille stadig er så stor,” sagde Bosse Hall Christensen, der var en smule hemmelighedsfuld om den præcise sætliste den aften.

”Vi spillede en masse af det, jeg kalder for ’de hemmelige numre’, som Shu-bi-dua ellers aldrig ville spille live, men vi er selvfølgelig ikke så krukkede, at vi undlader at spille klassikere som ’Fed Rock’ eller ’Stærk Tobak’,” fortalte Bosse Hall Christensen.

Med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer bandet de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige numre’ – naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre.

En mere autentisk Shu-bi-dua oplevelse fås ikke, men vogt jer for efterligninger …

Vi’ de eneste Shu-bi der dur!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Shu-bi or not Shu-bi er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Shu-bi or not Shu-bi Bookingforespørgsel
shu-bi-or-not-shu-bi-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet