Søren Dahl - om livsglæde og livskvalitet. Book ham her!

Søren Dahl


søren-dahl-bifald
Share Button

Mød den kendte vært fra det populære DR-program Café Hack. De fleste kender Søren Dahl som den flinke radiovært fra “Café Hack” på P4. Men han optræder lige så hjemvandt i rollen som “sjov mand” – som solist, komiker, konferencier, foredragsholder eller som entertainer. Hans humor kan være underspillet, hyggelig og jysk, men han kan også forvandle sig til et frådende vittigheds-monster, som river skarpslebne vitser af sig i højt tempo.

Foredrag med Søren Dahl

MED FANDEN I HÆLENE – Nyt foredrag af stemmen fra Cafe Hack

Op mod én million lyttere deltager hver søndag formiddag i den fest, som Søren Dahl byder op til i radioens Cafe Hack.

P4-programmet er på 14. år en af Danmarks Radios mest populære radioudsendelser, og det er svært at opdrive en politiker, musiker eller skuespiller, der i tidens løb ikke har lagt vejen forbi Teatergaden i Aarhus til en god og underholdende snak
I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen ‘Med fanden i hælene’ kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag. Her fortæller musikeren, kapelmesteren og radioværten åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz, men først tager han læseren med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.

Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.

 

LIVSGLÆDE

– og ikke mindst livskvalitet. Livsglæde bliver der mere af, jo mere vi bruger af den.

Efter at have deltaget i DR-kirken har Søren Dahl også medvirket som prædikant adskillige steder i landet.

Den utroligt populære radiovært, Søren Dahl er klar med et varmt og livsbekræftende foredrag med en blanding af musik, snak, alvor og sjov.

Søren Dahl vil blandt tale om sit liv, om opdragelse og baggrund, om sit barndommens lykkelige land, om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet.

Men han spiller også musik fra en lang karriere der har budt på samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard, De Nattergale og masser af opgaver indenfor TV film, showbiz og teater.

DET GØR JO IKKE NOGET, DET ER SJOVT… (Virksomheder)

At gå på arbejde er en nødvendighed for de fleste, men derfor behøver det jo ikke være en sur pligt. Og der er mange gode grunde til at arbejde med humor på arbejdspladsen, for meget tyder på at en god stemning giver medarbejderne større overskud og mindre sygefravær. Så det er bare med at komme igang!

Som Danmarks mest populære radiovært er Søren Dahl en mester i at få smilet frem hos mennesker, han møder. Med sit velkendte lune og skæve tilgang til verden vil han sætte fokus på arbejdsglæde og på hvordan, vi kan hjælpe hinanden til at få et sjovere arbejdsliv. Et sjovt og hyggeligt foredrag, krydret med anekdoter og historier fra det virkelige liv, der forhåbentlig kan resultere i, at alle på arbejdspladsen går en lille smule gladere på arbejde og kommer gladere hjem igen.

At gå på arbejde er en nødvendighed for de fleste, men derfor behøver det jo ikke være en sur pligt. Og der er mange gode grunde til at arbejde med humor på arbejdspladsen, for meget tyder på at en god stemning, giver medarbejderne større overskud og mindre sygefravær ­så det er bare med at komme igang.

Som Danmarks mest populære radiovært er Søren Dahl en mester i at få smilet frem hos mennesker, han møder. Med sit velkendte lune og skæve tilgang til verden vil han sætte fokus på arbejdsglæde og på hvordan, vi kan hjælpe hinanden til at få et sjovere arbejdsliv. Et sjovt og hyggeligt foredrag, krydret med anekdoter og historier fra det virkelige liv, der forhåbentlig kan resultere i, at alle på arbejdspladsen går en lille smule gladere på arbejde, og kommer gladere hjem igen.

DET GODE LIV

Med udgangspunkt i små skæve anekdoter og historier fra det virkelige liv giver Søren Dahl sit bud på, hvordan man lever det “gode liv” – serveret med den sædvanlige lune og humoristiske tilgang, man kender fra radioprogrammet Café Hack. Søren Dahl vil blandt tale om sit liv og baggrund og ikke mindst om livsglæde, for det er jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Søren Dahl Bookingforespørgsel
søren-dahl-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet