Specialklassen live impro comedy på publikums præmisser

Specialklassen


specialklassen-bifald
Share Button

Specialklassen leverer underholdende interaktive shows

Specialklassens – live impro comedy show, er musikalsk, involverende, og fuldstændig på publikums præmisser. Alt hvad der sker på scenen improviseres i nuet, og udspringer altid fra publikums idéer. Om det er virksomhedens værdier, en musical om konkurrenten, en hyldest til de ansatte, eller bare lidt om hvad der sker i kopirummet efter endt arbejdsdag.

Specialklassen som er Danmarks mest toptunede impro comedy gruppe består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer. De er sindssygt talentfulde komikere og de er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og one-liners.

Specialklassen spiller helt ind under huden – lige ind til det sted, hvor overraskelsen, begejstringen og latteren begynder. Men tag ikke fejl. Selvom skuespillerne er dygtige, er der ikke tale om “seriøst” teater på den alvorlige måde. Her er tale om en hurtig showform som hurtigt fanger publikum ind. Rammerne for showet er lagt fast, men hvad der sker inden for de rammer er det publikums indspark der er med til at bestemme udfaldet af. Dette gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

Det er live-improcomedy, uforudsigeligt og vildt, og uden skæg og blå briller

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format.

Sidenhen er det blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill. Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i Danmark og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firma underholdning og workshops.

De teknikker som Specialklassen bruger, til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på samarbejds-teknikker. Specialklassen har simplificeret disse teknikker, så ikke improvisatorer nemt kan tilgå dem, og har med stor succes lavet workshops for firmaer som bla. Novo Zymes.

Som underholdning kan Specialklassen både dukke op og lave ren impro-comedy til jeres julefrokost eller firmafest, men der er også mulighed for at lave en wrap-up på en hel dag. Wrap-up foregår ved, at Specialklassen sidder med i løbet af jeres konference-dag. De hører jeres hovedtalere, de følger jer i løbet af jeres team-building, og de sidder med som fluen på væggen, og til sidst lukker de festen med et impro-comedy show hvor de inkorporerer jeres fælles oplevelser i løbet af dagen.

Specialklassen optræder også på engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Specialklassen er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Specialklassen Bookingforespørgsel
specialklassen-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet