Tali Piontek - bookingbureau

Tali Piontek


tali-piontek-bifald
Share Button

På elegant vis bliver en festlig stemning skabt af Tali Piontek og med sit overskud og skarpe blik for detaljen bliver alle gæsterne ført trygt gennem arrangementet.
Konferencieren er den perfekte måde at skabe en rød tråd i arrangementets indslag, som taler, musik, optrædende imellem serveringer, rygepauser og åbning af dansegulvet. Konferencieren ikke alene styrer indslag, som en toastmaster, men får også festen til at svinge i tæt samarbejde med evt. andre artister.

Jeres festguide som samler selskabet, varmer dem op, underholder og sender festen til fornemme højder.
En vært som sørger for at sparke energi ind i arrangementet og med erfaringer fra f.eks. ”The Great Gatsby” fester for flere tusinder, firmaarrangementer, åbningsarrangementer øjner konferencieren festen potentiale og værten og gæsternes behov.

Få aften til at forløbe organisk. Inden arrangementet afholdes indledende møder med arrangøren, og vi tager i samarbejde højde for alle festes dele, som mad, pauser og indslag.
Kær konferencier har mange kostumer. Tali Piontek finder sammen med arrangøren den type konferencier, som passer til netop jeres arrangement; Elegant, festlig, ekstravagant, fornuftig – mulighederne er mange.

Tali Piontek fra Eventkompagniet

Eventkompagniet har været vært ved alt fra Påskecarbaret, The Great Gatsby Partys, CPH Karneval, markedsdage, Kommunale Kultur- og fritids arrangementer bl.a. Frederiksberg dagene, åbningscermonier grønttorvets osv.

“Tali er den fødte entertainer og samtidig utrolig proaktiv og indlevende i alle de projekter hun går ind i.
Jeg har arbejdet sammen med Tali i flere omgange, fx. Copenhagen Carnival i Fælledparken, Børnekarneval i DR-Byen og senest var hun konferencier til åbningsreceptionen af Little Copenhagen. Jeg er altid tryg, når jeg hyrer Tali som konferencier til en event. Hun er utrolig god til at tage styringen på scenen, og skabe en legende, medrivende stemning og interaktion med publikum fra start til slut – og det gælder både store som små, og dem som egentlig ikke gider være der. 
Efter 5 minutter med Tali, er alle HELT med.”
Luna Lundsgård

”En meget stor ros til Tali som dagens konferencier for ca. 1.500 ansatte i Fredensborg Kommune.
Vi takker for den flotte indsats.”
Fredensborg Borgmester – Thomas Lykke Pedersen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tali Piontek er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Tali Piontek Bookingforespørgsel
tali-piontek-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet