Tante Andante Band - Glad musik for børn

Tante Andante Band


Tante-Andante-Band-bifald
Share Button

Tante Andante Band – Børneunderholdning – Glad musik for børn

Et skrupskørt børne- og familieband, kendt for de elskede Tante Andante sange fra TV og Radio, Tante Andantes Hus-projekter i 12 lande, samt en lang række bøger og pladeudgivelser hvoraf den sidste hedder “Det ikke med vilje, man vælger sin familie.” produceret til fordel for SOS-børnebyerne.
Tante Andante Band har eksisteret i 25 år med Benedicte Riis som forsanger og “Tante Andante”. Med sig har hun på bas Richard Andersson som p.t. går i solistklasse på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og som sidste år blev kåret til årets fynske jazzmusiker. Richard Andersson er “Rabalder-Helge”. På trommer er det Magnus Hylander, som netop er hjemvendt fra et langt studieophold i New York inden han afslutter sin eksamen fra Det Rytmiske Musikkonservatorium på Holmen. Han er “Charles” i Tante Andante Band og kæreste med “Charlotte”, som spilles af Amalie Riis, Benedictes datter, som i øvrigt er god for to soloalbums med sine egne sange. På klaver har vi Kim Boeskov, der i flere år har tourneret og udgivet en plade med sin egen jazz-trio, og som også afslutter sin eksamen i år fra Rytmekons i København. Kim Boeskov er den legendariske “Askefis”.

Tante Andante Band, som har spillet på de danske festivaler samt skole- og bibliotekskoncerter i hele landet er også kendt for at spille i udlandet og hente nye sange med sig hjem fra bl.a. Sydafrika, Rio de Janeiro, Amazonas, Trinidad, Galapagos og for nylig også fra Tahiti i Stillehavet. Benedicte Riis har nemlig en lille 31 fods sejlbåd ved navn Tante Andante, som sejler jorden rundt – lidt ad gangen – og stopper op og møder børn og familier undervejs. For tiden ligger Tante Andante Båden i Polynesien hvor Tante Andante i foråret har optrådt med polynesiske musikere i skoler på øen Raiatea.

Tante Andante Band – Dyrejazz koncerter

Det velkendte Tante Andante  Band  er sprunget ud med en håndfuld kendte og nye dyrejazz sange, som tager børnene med til Girafrika, Æselland og ud på bondegården. Showet inddrager alle i ko-produktionen som også indeholder Halfdan Rasmussens æselører. Richard Andersson  på ko- bas, Simon Krebs på æsel- guitar, Magnus Hylander på giraf – trommer og Benedicte Riis på vokal som Tante Andante  fugl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tante Andante Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Tante Andante Band Bookingforespørgsel
Tante-Andante-Band-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet