The Antonelli Orchestra - book dem hos bifald!

The Antonelli Orchestra


the-antonelli-orchestra-bifald
Share Button

De spiller 14 timer i træk. De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Med over én million danskere der har hørt dem uge efter uge, når de styrer TV2’s seersucces, Vild Med Dans. Med deres varme og swingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits, har The Antonelli Orchestra som intet andet orkester, tiltvunget sig en central plads i de shows de medvirker i. The Antonelli Orchestra er blevet lyden af dansk underholdningsfjernsyn.

Optræden i flere tv programmer – bl.a. Vild med Dans – har gjort musikerne i dette orkester til folkeeje. Kapelmester Claes Antonsen og hans band leger med klassikerne og spiller med en stor energi og opfindsomhed deres varme og swingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits.

Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted. Hver for sig, behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits og tilsammen kan de spille alt. Hvert job – uanset om det er på TV eller i en baghave i Esbjerg – skræddersyes til arrangementet. Og det bedste de ved er en uløselig musikalsk udfordring.

I en tid hvor musik produceres i metermål, er The Antonelli Orchestra levende live musik, spillet af rigtige musikere. Den ægte vare, leveret på et niveau, som er de største artister værdige.

Det er derfor The Antonelli Orchestra spiller musik. Og det er derfor, at de løfter et hvert publikum, til enhver lejlighed.

The Antonelli Orchestra

– er sammensat af kapelmester Claes Antonsen, der har spillet med de største danske pop/rock orkestre og solister Bl.a. Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Danse Orkestret, Medina, Hanne Boel, Lis Sørensen, Erann DD, Anne Linnet og mange, mange flere. The Antonelli Orchestra er et 10-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere:

Kapelmester/Trommer: Claes Antonsen
Percussion: Jacob Andersen
Bass: Christian Douglas Danstrøm
Guitar: Jacob Gurevitsch
Guitar: Thomas Andersson
Keyboard: Poul Reimann
Sax: Nis Toxværd
Trompet: Anders Gustafsson
Mandlige vokal: Daniel og Mark Linn
Vokal: Nellie Ettison

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Antonelli Orchestra er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på The Antonelli Orchestra Bookingforespørgsel
the-antonelli-orchestra-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet