Thomas Mygind book ham til jeres næste arrangement

Thomas Mygind


thomas-mygind-bifald
Share Button

Thomas Mygind har sideløbende med mediekarrieren været en meget populær og efterspurgt foredragsholder indenfor: Inspiration, motivation, og kommunikation.

Thomas Mygind arbejder med personlig udvikling og kommunikation igennem sine foredrag, som er efterspurgte over hele landet. Han har desuden gennemført kursusforløb både i Danmark og i udlandet. Hans foredrag er underholdende og motiverende.

Særdeles tankevækkende, inspirerende og underholdende får han med vid, bid, humor og smittende energi ethvert publikum op af stolene og begejstrede videre..

Foredrag

Få det bedste ud af det meste – trods alt…

I en tid hvor krise-krads og dommedags- basuner indimellem overdøver al sund fornuft og almindelig logisk tænkning, tager Thomas Mygind et solidt livtag med vores indbyggede tendens til periodisk trutmund, og leverer kvalificerede og forfriskende bud på hvordan vi alle, med relativt enkle midler og metoder, kan få det bedste ud af det meste – trods alt…

Et seriøst tankevækkende, stærkt underholdende og særdeles inspirerende, kærkomment los lige i motivatoren…

På eget ansvar!

Livsglæden får et kæmpekick, når Thomas Mygind spinder en glødende og gribende tråd fra fødsel til død.

En kontant og kærlig knytnæve lige i hjertekulen, der får dig til at indse at livet rent faktisk er en rigtig god ide, med langt flere – og endnu bedre – muligheder end du måske lige forestiller dig.

Det er praktisk talt helt op til dig selv…

Konstruktiv kommunikation

Det der oftest spænder ben for succes og samarbejde er dårlig kommunikation.

Og da ALT hvad du siger, og ALT hvad du gør er kommunikation, bliver kvaliteten af den afgørende for din gennemslagskraft, selvtillid og troværdighed.

En tankevækkende og underholdende kicktalk pakket med kompetente værktøjer til effektiv og konstruktiv kommunikation. Professionelt og privat…

Alle Thomas Mygind Kicktalk´s kan skræddersyes til den enkelte event.

Desuden er Thomas Mygind

– også en yderst kompetent Master of Cerenomies, konferencier, ordstyrer og event-koordinator.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Thomas Mygind Bookingforespørgsel
thomas-mygind-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet