Torben Wiese


torben-wiese-bifald
Share Button

Torben Wiese – inspirerende og tankevækkende foredrag der gør en forskel.
Et godt, aktuelt og målrettet foredrag kan gøre hele forskellen for jeres møde, seminar, kundearrangement og frem for alt jeres resultater. Torben er nu “GURU” – og er med i GURUBOGEN.

Foredrag med Torben Wiese

DET ENESTE KONSTANTE ER FORANDRINGEN

Hyppigheden og omfanget af forandringer er i dag større end nogen sinde før – og det kommer aldrig til at gå så langsomt som det gør i dag!

Forandringerne stiller ekstreme krav til det moderne individ, og enhver virksomhed, kommune og organisation må spørge sig selv: ”Klarer vi os på grund af forandringerne – eller på trods af forandringerne?”

HJERNEN ELSKER VANER

Hver gang vi har en vane, sparer hjernen energi og vanen giver desuden en følelse af tryghed, og af at vi er på rette spor. Imidlertid kan det der føles trygt, være det stik modsatte i en forandrende tid, nemlig reelt set utrygt for vækst, vision og budgetter! Adspurgt om vi er forandringsparate, vil de fleste svare ”ja” – men spurgte vi vores hjerne om det samme, ville den svare: ”nej”.

Han står også bag Vanebryderuddannelsen® og konferencen “Vanebryderdagen”. Her uddeler han hvert år Vanebryderprisen® som hidtil er givet til Landstræner Ulrik Wilbek, LEGO Koncernen, EU klimakommissionær Connie Hedegaard, Restaurant NOMA ejer Rene Redzepi og verdens tennisspiller Caroline Wozniacki. I 2012 går prisen til Lise Egholm, Skoleleder på Rådmandsgades Skole I København.

Torben er desuden en hyppig gæst i såvel radio som TV hvor han udtaler sig om vaner i både privat- og arbejdslivet.

Velkommen til et inspirerende, motiverende, lærerigt og provokerende indlæg.

Brug Torben Wiese til foredrag, peptalks, workshops og som konferencier/ moderator

Torben Wiese taler med jer i god tid inden selve dagen, og målretter sit indlæg 100% til netop jeres ønsker, situation og mål. Han møder op energisk, fokuseret, veloplagt og velforberedt – og spreder glæde, motivation, energi og lyst til at bryde vaner og prøve nyt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Wiese er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Torben Wiese Bookingforespørgsel
torben-wiese-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet