Ulrik Wilbek - Book hans foredrag hos os!

Ulrik Wilbek


ulrik-wilbek-bifald
Share Button

Ulrik Wilbeks evner til at skabe holdpræstationer og store sportsresultater har gjort ham til en yndet foredragsholder – Det er også blevet til et par bøger fra Wilbeks hånd, bl.a. om ledelse og motivation såsom “Forskellighed gør stærk – ledelse med et menneskeligt ansigt” (1997), “Tro på dig selv – min vej til at udvikle og motivere mennesker” (2006) og “Gør en forskel” (2010).

Ved siden af sin trænerkarriere har Ulrik Wilbek oparbejdet en virksomhed som en eftertragtet foredragsholder, ikke mindst i erhvervslivet, hvor han i stor udstrækning formidler sine erfaringer med at skabe samarbejde på et hold bestående af meget forskellige mennesker.

Med Ulrik Wilbek som træner vandt herrelandsholdet i håndbold (endelig) en række medaljer ved både europamesterskaber og verdensmesterskaber. Efter trænergerningen 2014 fortsatte Wilbek i Danmarks Håndboldforbund som sportschef; en stilling han havde haft siden 2012.

Se priser på fordragsholder

Foredragsemner fra Ulrik Wilbek

Motivation i medvind og modvind

Et foredrag om Mening, Ejerskab, Inspiration, Opgaver, Handleplaner og Prioritering.
Hvordan kommer du tilbage fra dårlige oplevelser som stress og depressioner ?
Hvordan opnår du i stedet for at undgå?

Talentudvikling

Hvad er talent?
Hvad kræves der af et talent?
Hvordan skal omgivelserne forholde sig til talentet?
Hvordan udvikler vi talenterne?

Bring Kompetencerne i spil (Hvordan får vi det optimale ud af medarbejderne)

Hvordan gør du en forskel?
Hvordan bringes dit indre drive i spil?
Hvem fungerer du bedst sammen med og hvorfor?
Har du viljen til at lykkes?

Mit liv som landstræner

Ulrik Wilbek fortæller om sin tid som landstræner – ledsaget af billeder og anekdoter fra opture og nedture. Hvilket hold, var det bedste Ulrik har trænet? Hvad er den vigtigste egenskab for at blive en elitesportsudøver? Hvilke kriterier lå til grund for udvælgelsen af spillere? Hvordan er det, altid at skulle have medierne med på sidelinjen? Hvorfor stoppede han egentlig?

Derudover er det muligt at bestille foredrag omhandlende ledelse og motivation, der målrettes til den enkelte virksomhed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ulrik Wilbek er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Ulrik Wilbek Bookingforespørgsel
ulrik-wilbek-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet