Yazzmin - oplev lækker julemusik hos bifald

Yazzmin


yazzmin-bifald
Share Button

Så nærmer julen sig så småt og vi går en tid i møde med masser af hygge og festivitas.

I den forbindelse har Yazzmin lavet en god lille pakke med eksklusiv underholdning til jeres julefrokost, fredagshygge osv.

Book Yazzmin som

Piano duo

– Nyd en rund og blød vokal akkompagneret af smukt pianospil. Det er dejlig eksklusiv musik der skaber den hyggelige stemning og ikke fylder for meget. Super velegnet til receptionen, ved ankomst og under middagen.

I juletiden smelter Yazzmin nogle smukke julesange ind for at skabe den helt rigtige stemning til jeres julefrokost.

Jule Trio

– Et sprudlende show med dans og sang. 3 smukke nissepiger der danser og synger festlige numre. Ønsker I også at opleve dans og positiv energi, så er det her valget. Super velegnet som et eller flere små indslag der puster energi i lokalet. Flot indslag med velkendte sange og flotte koreografier.

Passer godt under middagen og til dans.
Alle Yazzmin’s shows tilpasses jeres arrangementer så de bliver præcis som I ønsker dem. Yazzmin kan også lave nogle lidt større bands, hvis det er ønsket. Det vigtigste er at I bliver tilfredse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Yazzmin er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder vender vi tilbage med priser på Yazzmin Bookingforespørgsel
yazzmin-bifald
Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet