Zindy Laursen - bifald.dk
zindy-laursen-bifald
Share Button

Zindy Laursen

Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen, begyndte hendes musikalske karriere i en alder af 15 år, i byen Esbjerg. Da hun var 18 år, havde hun allerede sit eget band “Smallstars” som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.

I 1992 debuterede hun på Dansk Tv, i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem andenplads. Det banede vej for Zindy og hun blev opdaget af den store danske producer Carsten Soulshock. Allerede et par måneder senere, var Zindy medlem af gruppen Cut’N’Move.

Zindy Laursen har netop færdiggjort hendes nye EP, som hun har skrevet i New York, som udkommer her i 2019. Stilen er mere rock/poppet og er i den glade catchy stil, som Zindy er kendt for at skrive i.

Til Zindy’s akustiske koncerter (med hendes guitarist), spilles der en bred vifte af hendes egne hits, samt nogle cover versioner af forskellige kendte sange.

Udover musikken, har hun kastet sig ud i at holde foredrag, blandt andet et musikalsk foredrag, om Zindy’s karriere, med spændende anekdoter, samt musik fra hendes lange og succesfulde karriere.

MIN REJSE HJEM – Et musikalsk talkshow

I dette musikalske talkshow tager Zindy Laursen dig med på en rejse igennem hendes liv og hendes spændende karriere. Hun vil med hendes varme og ærlighed, fortælle hendes personlige historie, som udover mange roser, også har haft mange torne. Zindy åbner op om hendes barndom, hendes utilpassethed og hendes personlige historie.

Zindy deler ud af hendes erfaringer og hvad der har holdt hende positiv, i de svære tider. Hun spiller nogle sange fra hendes karriere, samt sange, som har inspireret hende i livet.

Der vil også være mulighed for at stille Zindy spørgsmål.

Der er garanti for en dejlig, positiv aften. Med hjertevarme, anekdoter, god musik og forhåbentligt noget inspiration.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Zindy Laursen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Zindy Laursen. Bookingforespørgsel
zindy-laursen-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet