→ Komikere - stand-up book nemt hos bifald ←
bifald-nyheder-top

KOMIKERE

I stand up comedy, er feedback fra publikum øjeblikkelig og afgørende for komikerens handlinger. Publikum forventer at stand-up komikeren leverer en stadig strøm af grin, og en komiker er altid under pres for at levere varen. Den amerikanske komiker Will Ferrell har kaldt stand up comedy’en for “hård, ensom og ond”.

Mens et stand up comedy show som regel kun involverer én komiker, er komikere også brugt som værter, konferencier eller ceremonimestre, der normalt varmer publikum op, interagerer med tilhørerne, gør annonceringer og introducerer de andre gæster.

Stand-up comedy er ofte blevet beskrevet som en af ​​de sværeste kunstarter at mestre. Den består grundlæggende af én person, der står foran et publikum og forsøger at få dem til at grine. I modsætning til en skuespiller, er  stand up komikerens succes udelukkende afhængig af hans/hendes talent. En skuespiller har normalt et manuskript at falde tilbage på, og et team af andre aktører at stole på. Stand up komikeren er kun én enkelt,  talentfuld person med enten en meget vellidt personlighed eller et arsenal af vittigheder.

Stand up comedy kan antage mange former. Det kan bestå af en monolog af morsomme hændelser, der kan danne en historie. Det kan være en tråd af stikkende one-liners, eller blot en række vittigheder. Det kan også udføres næsten overalt – fester, jubilæer, firmabegivenheder m.m.

bifald booking & management tilbyder booking af  underholdning til virksomheder, private begivenheder eller større events. I disse år er navne såsom Mick Øgendahl, Rune Klan, Martin Brygman og Specialklassen m.m. på bifald’s sider. Lad os booke den perfekte komiker til dit arrangement, uanset størrelsen af begivenheden eller budget, kan vi finde den rigtige komiker, der opfylder dine behov. Fra de mindre navne til hovednavnene, så er vi kvalificerede i branchen til at finde det perfekte komik til enhver lejlighed.

Vi er til for dig, når der skal bookes underholdning til dit næste arrangement.

Top

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet