Book en tryllekunstner | Landets bedste lige her! → Bifald.dk
bifald-nyheder-top

TRYLLEKUNSTNERE

Hvorfor skal du booke en tryllekunstner?
Når du tænker på en tryllekunstner, så ser du sikkert en mand med en tryllestav der siger: Abra Cadabra og derefter trækker han en kanin op af sin hat? – OK, men de moderne tryllekunstnere har optrappet deres tryllerier fra dette klassiske trick, og i dag er deres tricks og tryllestilarter uendelige! – Trylleverdenen er et hav af korttricks, illusioner, close-up, comedy og meget mere.

Trylleri er absolut ikke kun for børn! Unge og gamle nyder et godt tryllenummer, så book en af ​​disse fantastiske tryllekunstnere til alt fra en fødselsdagsfest til en firma begivenhed .

Om at booke en tryllekunstner
Få noget magisk ind i dit næste arrangement! Ved booking af professionelle tryllekunstnere, kommer der flere nuancer og forskelle frem mellem de mange genrer af trylle underholdning. Booking af tryllekunstnere er et populært valg til arrangementer af alle typer, fra fødselsdage til firmafester og byfester.

Close-up trylleri, gade trylleri, scene trylleri og trylleri for børn er blandt de mest populære typer af trylleshows til arrangementer. Close-up tryllekunstneren (bord trylleri) er egnet til mindre, intime publikum og anvendes som for eksempel som middags underholdning.

Scene tryllekunstnere udføre deres shows på en lille eller stor scene, og scene trylleri er ofte understøttet af comedy (voksen-orienteret eller børnevenlige) og publikums deltagelse. Store tryllekunstnere (som David Copperfield, Doug Henning) har mere omfattende illusioner og trylle tricks såsom at få en fra publikum til forsvinde, levitation, save en person i to, og undslippe fra et bur eller lignende..

Børnsfests tryllekunstnere udfører et børnevenligt trylleshow egnet til begivenheder, som en fødselsdag eller konfirmation.

Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet