3 Skvat Ta'r Fat - bifald.dk
3 Skvat Ta'r Fat
Share Button

3 Skvat Ta’r Fat

Henrik Mathiasen, Søren Lynge og Anders Bircow fortsætter succesen med deres nye og energifyldte show, der sætter fokus på at øge danskernes niveau af hverdagsglæde.
Ved brug af humor, musik og sketch giver de tre entertainere nogle simple bud på små skridt, der kan øge din hverdagsglæde.

Hør også de 3 Skvat Ta’r Fats rørende beretninger om personlige kriser, der endte som katalysatorer til rejsen mod et bedre liv.

Tre herrer med vidt forskellig baggrund, men med samme agenda.

Reducering af alle de skvat, der findes i Danmark.

Væk med klynkesygen, offerrollen – STOP DET!

Missionen for de tre erfarne herrer er at gøre det gode danske liv endnu bedre og legitimere holdningen, at man gerne må have det sjovt og lære noget samtidigt.

3 Skvat Ta’r Fat er:

Henrik Mathiasen

Foredragsholder, forfatter og erklæret optimist. Henrik har gennem mere end 10 år uddannet en perlerække af danske og internationale virksomheder i optimismens verden.

Søren Lynge

Inspirerer mennesker til at komme nemmere, mere problemfrit og lykkeligere gennem livet. Søren er ekspert i mental sundhed. Med over 3.000 foredrag er han en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere.

Anders Bircow

Skuespiller og entertainer. Anders har i over 30 år fået folk til at grine. Nu er hans mission at give publikum et mere varigt smil på læben.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på 3 Skvat Ta’r Fat, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på 3 Skvat Ta’r Fat. Bookingforespørgsel
3 Skvat Ta'r Fat
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet