ABBAcz - bifald.dk
Share Button

ABBAcz

ABBA er et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 1970’erne og 1980’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af den originale musikgruppe ABBA.

Björn Ulvaeus har dog for længst fastslået, at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en ABBA-live oplevelse at være udelukket – og dog.

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ABBAcz tårnhøjt op. Bandet, som er hjemmehørende i Prag, leverer et show i absolut topklasse. Iført kopier af de originale kostumer og ægte 1970’er koreografi leverer bandet et 100 procent liveshow. Her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.

Der er otte optrædende i det høj-energiske show. Foruden ABBA-formationen medvirker en bassist, en trommeslager og to korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med og danse!

Der er garanti for genkendelsesglæde, når ABBAcz går på scenen. Bandet spiller ved alle former for events.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ABBAcz, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på ABBAcz. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet