Æsken - bifald.dk
æsken-bifald
Share Button

Æsken er skabt af Lasse og Sidsel Bech Kiilerich i 2014. Siden da har Æsken spillet mere end 200 forestillinger og koncerter.

De spiller og turnerer i hele Danmark, og har optrådt på bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Festival, Tunø Festival, Verdensbilleder, på utallige biblioteker og i institutioner og mange, mange andre steder. De spiller koncerter, men laver også inddragende musikalske forestillinger, hvor publikum er med til at spille, fx på raslende stærkmands-stænger, trutte i sugerør og meget mere. Æsken spiller også musikteaterforestillinger, og optræder fx med deres forestilling om Momo og Tidstyvene.

Fælles for alt hvad de laver er, at de er drevet af deres hjerteblod for børn og musik. De spiller, gøgler, tryller og griner – og de skaber fest og stemning, når de optræder.

Shows med Æsken:

TIVOLIFEST – Inddragende musikalsk fest 2-7 år

Pippi Langstrømpes Tivolifest er en inddragende, musikalsk festlig forestilling.

Pippi Langstrømpe og Æsken inviterer alle med i et gammeldags og sjovt fantasitivoli.

Med inspiration fra bogen “Pippi i Tivoli” er børnene med til at lege stærk-mand, snurre lykkehjulet, drille med masker og kaste “lagkager” efter hinanden. Alt sammen er pakket ind i en musikalsk oplevelse!

KONCERTER – for børn og familier.

Æsken spiller sjove og inddragende koncerter for børn og familier.

De spiller på biblioteker, festivaler, i børnehaver, på skoler, i musikhuse, til byfester og meget mere.

De spiller en blanding af egne og kendte børnesange, og deres koncerter er fyldt med inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper.

Hverken dem eller publikum plejer at kunne stå stille – særligt når deres to store sæbeboblemaskiner kaster tusindvis af bobler ud i luften.

REJSEN TIL MÅNEN – En musikalsk tegneforestilling med Jacinta Madsen

Hvorfor lyser månen om natten, og hvem tænder dens lys? Er det rigtig, at der bor en dreng deroppe, og er det ham, som tænder månens lys?” – Det vil pigen på Jorden finde ud af.

Børnemusikgruppen ÆSKEN og illustrator og kunstner Jacinta Madsen fremtryller en forunderlig koncert, som samtidig er fortællingen om drengen på månen og pigen på jorden. Undervejs bliver historien bragt til live gennem live-illustration, og publikum bliver gennem forestillinge aktivt inddraget.

Forestillingen er skrevet i samarbejde med kunstner og illustrator Jacinta Madsen, der har været konceptudvikler på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun bl.a. har været vært i serien Monsterbuster.

MOMO OG TIDSTYVENE Musikteater 2-8 år

Tid er liv og livet bor i hjertet.

Med udgangspunkt i Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, inviterer børnemusikgruppen ÆSKEN alle børn med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.

De har pakket deres trækvogn og kufferter, og ud fra disse fremtryller de elementer fra historien, som børnene indrages i.

Momo og Tidstyvene er en musikalske fortælling, og er hverken en koncert eller et teaterstykke, men en mellemting mellem disse, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Der skal spilles, leges, filosoferes, tænkes, lyttes, mærkes, findes på og ikke mindst, bruge fantasien, grine og have det rigtig sjovt!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Æsken, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Æsken. Bookingforespørgsel
æsken-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet