Æsken - bifald.dk
æsken-bifald
Share Button

Æsken er håndspillet, svedig musik, som spiller koncerter for familier og børn.

Gruppen spiller autentisk musik med nærvær, kant og nerve. Det er energisk og ikke mindst sjovt og inddragende!

I 2017 blev Æsken prisbelønnet med en Danish Music Awards – Børnejazzprisen. Juryen lagde særlig vægt på vores kommunikation med børn og voksne – lige i øjenhøjde fyldt med sjov, ballade og swingende jazzmusik.

Æsken turnerer overalt i Danmark og spiller på både store og små scener som fx Langelands Festivalen, Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival og Riverboat Jazz Festival og Musikhuset Aarhus.

ÆSKEN var en kæmpe succes og vi var så glade for at det netop var dem, vi havde engageret til festivalen, fordi de havde virkelig fat i børnene – lige i deres øjenhøjde, hvor de fik en vaskeægte oplevelse af JAZZ og rigtig musik Der var ikke et barn der sad ned, og cirkusteltet løftede sig til hver koncert, hvor alle var med! De bringer virkelig jazzen ud til børnene og giver dem en stor oplevelse, som jeg tror de vil bære med sig i resten af deres liv. ÆSKEN skal bare ud på så mange børnescener som muligt – det vil gøre verden rigere!”- Trine Valentin, leder af Riverboat Jazzfestival

I 2020 bidrager Æsken med en sang på pladen ”Dåsebjergbakke” sammen med Onkel Reje, ligesom gruppen opfører en ny musikalsk tegneforestilling i Musikhuset Aarhus med børne-tv-vært Jacinta Madsen.

Shows med Æsken:

TIVOLIFEST – Inddragende musikalsk fest 2-7 år

Pippi Langstrømpes Tivolifest er en inddragende, musikalsk festlig forestilling.

Pippi Langstrømpe og Æsken inviterer alle med i et gammeldags og sjovt fantasitivoli.

Med inspiration fra bogen “Pippi i Tivoli” er børnene med til at lege stærk-mand, snurre lykkehjulet, drille med masker og kaste “lagkager” efter hinanden. Alt sammen er pakket ind i en musikalsk oplevelse!

KONCERTER – for børn og familier.

Æsken spiller sjove og inddragende koncerter for børn og familier.

De spiller på biblioteker, festivaler, i børnehaver, på skoler, i musikhuse, til byfester og meget mere.

De spiller en blanding af egne og kendte børnesange, og deres koncerter er fyldt med inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper.

Hverken dem eller publikum plejer at kunne stå stille – særligt når deres to store sæbeboblemaskiner kaster tusindvis af bobler ud i luften.

REJSEN TIL MÅNEN – En musikalsk tegneforestilling med Jacinta Madsen

Hvorfor lyser månen om natten, og hvem tænder dens lys? Er det rigtig, at der bor en dreng deroppe, og er det ham, som tænder månens lys?” – Det vil pigen på Jorden finde ud af.

Børnemusikgruppen ÆSKEN og illustrator og kunstner Jacinta Madsen fremtryller en forunderlig koncert, som samtidig er fortællingen om drengen på månen og pigen på jorden. Undervejs bliver historien bragt til live gennem live-illustration, og publikum bliver gennem forestillinge aktivt inddraget.

Forestillingen er skrevet i samarbejde med kunstner og illustrator Jacinta Madsen, der har været konceptudvikler på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun bl.a. har været vært i serien Monsterbuster.

MOMO OG TIDSTYVENE Musikteater 2-8 år

Tid er liv og livet bor i hjertet.

Med udgangspunkt i Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, inviterer børnemusikgruppen ÆSKEN alle børn med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.

De har pakket deres trækvogn og kufferter, og ud fra disse fremtryller de elementer fra historien, som børnene indrages i.

Momo og Tidstyvene er en musikalske fortælling, og er hverken en koncert eller et teaterstykke, men en mellemting mellem disse, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Der skal spilles, leges, filosoferes, tænkes, lyttes, mærkes, findes på og ikke mindst, bruge fantasien, grine og have det rigtig sjovt!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Æsken, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Æsken. Bookingforespørgsel
æsken-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet