Alletiders Julefest - Book juleunderholdning når det er bedst
alletiders-julefest-bifald
Share Button

Alletiders Julefest

Bugtaleren Nisse Sine og julemanden tilbyder sammen et rigtigt juleshow for hele familien, som de kalder Alletiders Julefest. Her er god gammeldaws julehygge med nærvær og juleglæde, bugtalershow med både jul og gode grin og trylleri, der imponerer, dans om træet og ballondyr m.m.

Alletiders Julefest er en  julepakke, der gerne må åbnes før juleaften, den  garanterer juleunderholdning, der tænder lyset i børnenes øjne. Der er frostklar fut i fejemøget og underholdningen for alle aldre – og fuld gang i børnene. Tiden tilpasses jeres behov (efter aftale).

Alletiders Julefest er dans om træet med sanglege og de kendte julesange, som alle kan synge med på. Der er masser af humor og sjov omkring træet, og den gamle julemand er ikke helt så hip som nissepigen Sine og ønsker ro og traditioner. Nisse Sine vil ha’ gang i festen og lege med børnene. Måske hun kan finde en måde, at overtale Julle til lidt leg og fis, mens han synger ”Højt fra træets grønne top”? Både børn og barnlige sjæle deltager med stor glæde og morskab.

Sine

Bugtaleren Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – super underholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV 2’s Scenen er din, hvor hun tog alle med storm.  Sine er ung, men en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark. Hun har optrådt, siden hun var fire år og har det ikke fra fremmede, da hendes far er Pjerrot på Bakken. Sine optræder både ved den private fødselsdag med 20 børn og for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen og til juletræsfesten.

Jesper Søgård (alias julemanden)

Jesper startede i sin tid i Københavnske Drengekor og har derefter udviklet sig til en komiker i særklasse. Han har medvirket i et utal af revyer både som skuespiller, instruktør og tekstforfatter.

Jesper er faldet for den utrolige glæde og fascination ved julemanden og besidder både stemmen, roen og varmen, som den gode gamle julemand har.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alletiders Julefest, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Alletiders Julefest. Bookingforespørgsel
alletiders-julefest-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet