Book Anders Agger - Unikke og spændene foredrag | bifald.dk
Anders Agger
Share Button

Anders Agger

Anders Agger er kendt for sine mange dokumentarprogrammer på DR og især serien Indefra, der behandler en bred vifte af både tabuer og mindre emner som blandt andet livet som YouTube-stjerne, rabbiner i Danmark, den sidste tid Kopenhagen Fur, og hvordan det er at være anbragt som barn. Anders Agger har også lavet en lang række programmer sammen med tv-kokken Anne Hjernøe, hvor de to rejser ud og udforsker forskellige steder i verden. Han blev i 2017 kåret til årets mandlige tv-vært.

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

Sømanden, Helmig & Heavy Agger

DR’s Anders Agger kommer rundt i landet – og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber og forskelle og allerhelst efter levet liv, for så at veksle det til tv i bedste sendetid. Uanset om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande, en krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv, eller en gruppe rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre.

Sømanden, Helmig & Heavy Agger er et lavpraktisk medieforedrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger fortæller, hvordan han gør, når han producerer til DR1 og DR2. Han fører tilhørerne ind i kulissen til de seneste seersucceser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe. Anders Agger fortæller om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Anders Agger kommer rundt; både geografisk og i livets udkanter. Oplev Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du også har et lille underfundigt smil på læben.

Udtalelser:

”Det gik rigtig godt med Anders Agger. Næsten 300 tilskuere.”

”Alt udsolgt med Anders Agger.”

”Så gjorde han det igen den kære Anders, fantastisk eftermiddag, han fik solen helt ind i salen og de mørke skyer som han også kan rumme, fik han gjort luftige og holdbare. TAK og hils Anders fra mig og sig at vi håber vi ses igen.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Agger, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Anders Agger. Bookingforespørgsel
Anders Agger
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet