Book Anders Bircow - Onemanshow i særklasse | Stand-up, foredrag m.m
Anders Bircow
Share Button

Anders Bircow

Onemanshow

Anders Bircow er kendt som den ene tredjedel af Linie 3, og han har med sin kolossale erfaring altid fabelagtig kontakt med sit publikum. Anders Bircow optræder med sit onemanshow, som er velegnet til firma- og foreningsfester. Fremragende og sjov underholdning, måske spørger du i starten: ”Hvor er de to andre?” – men det glemmer du hurtigt. Anders sørger for at komme meget langt rundt i det musikalske og hans humoristiske univers. Skønt med en kunstner, der faktisk kan noget og ikke er bange for at vise det. Musikalske delikatesser garneret med charmerende frækhed, parodier og aktuelle stand-up emner. I vil aldrig nogensinde høre den rigtige Rasmus Seebach på samme måde igen efter Anders Bircows parodi på ham, heller ikke Gulddreng på pension. Hvad siger du til at høre 21 Beatles-sange på tre minutter? En ekvilibristisk oplevelse med indbygget grinegaranti. Højt humør, jokes og god folkelig humor.

Varighed: 1 x 40-60 min.

Musikalsk stand-up

Anders Bircow leverer sjov underholdning til firmafesten/jubilæet/festen. Julefrokosten kan han også klare, ikke silden og snapsen og flæskestegen, men det gode grin, også det frække. Det hjælper alt sammen på fordøjelsen og fornøjelsen. Man får det bedre, når man er sammen, og man får det endnu bedre, når man griner sammen.

Fra Sparekasseelev til skuespiller

Fra Sparekasseelev til skuespiller er en livshistorie med op- og nedture, og hvordan man kommer videre i livet.

Musikalsk foredrag: 2 x 40 min.

Mennesketyper i Andeby

Foredrag om kommunikation, arbejdsglæde og selvansvar. Anders Bircows foredrag om persontyper er et af de meget populære foredrag. Det er ikke bare oplysende og provokerende, det er også virkelig sjovt.

Er du en Mickey Mouse eller en Anders And?

Foredraget giver inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din kollega. Bliv inspireret til at kommunikere mere effektivt og positivt med de mennesker, du omgås. Når I arbejder sammen har I brug for hinandens energi. I får input til at optimere trivslen og indsigt i, hvordan egen og andres attitude gør en kæmpe forskel. Anders Bircow gør brug af sin erfaring fra sin lange karriere som skuespiller og entertainer og giver inspiration til, hvordan du selv kan designe din succes, og ikke mindst hvordan I gør teamWORK til teamPLAY.

Anmeldelse:

”Vi synes, det var et fantastisk indslag, som Anders Bircow leverede. Det var sjovt, humoristisk og ikke mindst med mange tankevækkende ting indimellem. Anders overraskede positivt de skeptiske, som kun kender ham fra Linie 3. Bagefter var stemningen, at det havde været helt fantastisk. Anders Bircow levede helt op til det, vi gerne vil have: Noget underholdende OG noget tænkevækkende.” – Anne Grethe Nørgaard.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Bircow, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Anders Bircow. Bookingforespørgsel
Anders Bircow
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet