Anders Lund Madsen - Book den ene af brødrene her!
Anders Lund Madsen
Share Button

Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen har i mange år været en af Danmarks mest efterspurgte og afholdte foredragsholdere, og dét er ikke tilfældigt. Han har, siden han var en ung mand arbejdet inden for både avis, fjernsyn og radio. Der findes meget få områder, han ikke har stiftet bekendtskab med. Anders har en unik evne til at formidle komplekse og umiddelbart tørre emner på en mere spændende og underholdende måde med garanti for, at alle forstår. Det er af denne grund, han er blevet en af de absolut mest eftertragtede foredragsholdere. Han er knusende dygtig og morsom.

Man kan booke Anders Lund Madsen til at holde foredrag, som konferencier eller underholde på det almene plan. Det kan være om sig selv, om dyr, om litteratur, om det moderne mediebillede, om historie, om geografi eller endog om rusmidler. Det eneste, Anders absolut ikke ved en brik om, er vitser med sex.

Udenfor

I dette foredrag fortæller Anders Lund Madsen om at være udenfor. Ikke fordi Anders Lund Madsen selv er udenfor som sådan, men har har heller aldrig været indenfor for alvor. Det er ikke et foredrag om, at det er synd for dem, der er udenfor. Det er heller ikke et foredrag om, at det er finere at være udenfor. Det er et foredrag om, hvorfor man er udenfor, og hvordan man lever med det, og hvad man kan gøre for at komme indenfor, hvis man skulle ønske det.

Anders Lund Madsens show: STOF

Alting går stærkt, verden er superindviklet, og hvis man forsøger at forstå, er der høj risiko for at gå ned med stress. Men nu er der en løsning! Og hvis De har tre kvarter at investere, så vil Anders Lund Madsen vise Dem dét, De for længst måske har opgivet at finde: Den røde tråd, som er vævet af et ganske særligt stof.

”Forstå det stof, og fat livet,” siger Anders Lund Madsen og tilføjer, ”eller bliv forvirret på et langt højere plan.”

Anders Lund Madsen er dybest set det mest moderne menneske her i landet, fordi Anders Lund Madsen mere end nogen anden herhjemme har forstået, at fremtiden – og nutiden er fremtiden – tilhører dem, der kan omstille sig og lære nyt uden at gå i panik. Og det kan han.

Anders Lund Madsen ved det meste om det meste. Men det afgørende er, at Anders Lund Madsen kan tilegne sig ny viden og formidle selv komplekse problemstillinger, således at snart sagt alle og enhver bliver i stand til at forstå dem. Og oven i købet på en underholdende måde.

Man kan også booke Anders Lund Madsen til at underholde på det specifikke plan. Hvis De for eksempel har en virksomhed, der producerer gaze til forbindinger, så kunne De booke Anders til at underholde Deres medarbejdere efter en lang og muligvis lidt tør temadag om fremtiden inden for bandager – med afsæt i emnet – og garanti for en ny vinkel på samme. Med andre ord både underholdning og kreativt input. Bare i det seneste halve år har Anders underholdt om bundlakeringer, autoophug, kommunal børnepasning og padder. Blot for at tage et par eksempler.

Om Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen blev født den 15. oktober 1963, og siden er det i store træk gået ganske fornuftigt. Anders Lund Madsen fik i 1973 en andengradsforbrænding på den venstre tommelfinger, fordi Anders Lund Madsen holdt et defekt romerlys i hænderne. Ellers har der ikke været den store dramatik i Anders Lund Madsens liv. ”Man kunne jo godt ønske sig at være blevet bidt af en løve eller at have skjult illegale blade under krigen eller noget, men træerne vokser ikke ind i himlen, og lidt har også ret.”

Øvrige highlights fra Anders Lund Madsens liv:

Madonna har smidt ham ud af Grand Hotel i Stockholm, fordi han havde sælskindsbukser på.

Han har rørt ved prins Henrik i maj 1994.

Han har engang holdt vejret i 3.02.38 minutter.

Leonard Cohen har lovet ham en middagsaftale med hans datter, der engang har bestyret en telefonsex-hotline i Los Angeles.

Det er vist dét.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Lund Madsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Anders Lund Madsen. Bookingforespørgsel
Anders Lund Madsen
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet