Anna David - book hende hos bifald!
anna-david-bifald
Share Button

Anna David

Anna David har udgivet en sand hitsingle med titlen ”Sensommerregn” (2015). Det tager kun få sekunder, så har sangen erobret kroppen og frisat glæden. Anna forfører lytteren med sin smukke, stærke og sensuelle stemme, underbygget af en tekst, der er både kunstnerisk og spot on. Læg dertil en super smuk, frisk og fængende GL Music produktion, ja, så er der dømt HIT.

Anna David er uddannet i sang, dans, trommer og klaver.

I 2005 år slog Anna David igennem med stor-hittet ”Fuck dig” – siden da er det blevet til flere albummer og en lang række singler.

I 2009 udkom hendes tredje album ”Tættere på”, hvor bl.a. hittene ”Tæt På” ”Når en Engel Sir’ Farvel” og ”Den Sommer” indgik.

I 2010 udkom hendes fjerde album ”Music is Taking Over”, som bl.a. består af sangene ”Bow (For the Bad Girls)” ”Hate You” og ”Something to Nothing”.

I 2009 kunne man følge Anna David i TV 2’s serie Store Drømme, hvor Anna spillede en elev på en drama- og musikskole. Ud over dette har der været tid til at være med i Vild med Dans og Dansk Melodi Grand Prix og ikke mindst i to omgange som hovedperson i musicalen Grease.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Anna David. Bookingforespørgsel
anna-david-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet