Annette Heick - bifald.dk
Share Button

Annette Heick

Hun har hovedroller i de største danske musicalopsætninger, er populær tv-vært på DR1. Hun er sangskriver, journalist og debattør. Hun taler engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.

Hun hedder Annette Heick!

Annette Heick betegner sig selv som en pop-tøs, hvilket siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen. For nok kan hun give den glamourøs gas på scenen med stilletter og korte skørter, men den slags dækker på ingen måde det hele.

Man skulle nok hellere kalde hende et renæssancemenneske i showbiz!

Annette Heick er en dybt professionel kunstner, som ud over at optræde som sangerinde med både egne og andres sange også er en skattet konferencier og foredragsholder.

Annette Heick som konferencier

Som konferencier er Annette Heick helt i sit es og styrer ethvert arrangement med varme, situationsfornemmelse og køligt overblik.

Foredrag med Annette Heick

Annette Heick kan bookes med sit foredrag Et godt grin er guld værd – om at gøre en masse dumme ting, som siden hen bliver noget man kan grine af. Eller som hun siger: Komik er lig med tragedie ganget med tid. Et 100 procent selvudleverende foredrag af 2 x 45 minutters varighed.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annette Heick, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Annette Heick. Bookingforespørgsel
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet