Audrey Castañeda - Stand-up comedy i god stil | book hende hos bifald
audrey-castañeda-bifald
Share Button

Audrey Castañeda

Audrey Castañeda er en af de kvindelige komikere, som giver et friske pust til stand-up genren, som både kvinder og mænd morer sig over. Hun er en komiker med krummer i, som altid leverer et energisk og karismatisk stand-up show. Hun står bag hit-serien Piger på krisestien.

Hvem er Audrey Castañeda?

Audrey Castañeda er født i Guatemala og opvokset i Danmark og USA. Hun har som skuespiller og danser deltaget i en lang række film og teaterstykker i Danmark og udlandet.

Audrey Castañeda laver:

– Stand-up shows
– Stand-up shows på engelsk
– Stand-up shows skrevet specifikt til lejligheden

Audrey Castañeda er fyldt med energi, hun har en fantastisk udstråling, og selv mænd har siddet med tårer i øjnene af grin efter have været igennem hendes komiske centrifuge.

Audrey skrev i fire år klummer på bagsiden af gratisavisen Urban og har lavet radio på The Voice med Jan Elhøj. Hun har lavet stand-up med Anders Matthesen, Povl Carstensen og mange flere. Som konferencier har hun bl.a. stået på Rådhuspladsen til Copenhagen Pride foran 60.000 glade mennesker, og hun har fået folk til at grine ned i deres sodavand eller fadøl på Langelandsfestivalen.

Som skuespiller har Audrey bl.a. spillet med i kultshowet Get Ahead (2006), filmen Sorte kugler med Anders Matthesen (2009) og tv-serien Kristian (2010).

Hun har som filmskaber skrevet og tilrettelagt dokumentarfilmen Da døden kom forbi Madame Arthur (2007) og DR2-serien Piger på krisestien (2014).

Audrey har rejst Danmark rundt med sine stand-up shows Når sandheden skal frem (2007), Awardrey (2009) og Audrey (2010/2011), og hun har desuden optrådt for de danske tropper i Irak og Afghanistan. Hendes show Sjovt nok havde premiere ved ZULU Comedy Festival 2015, og efterfølgende var hun på danmarksturné med showet.

Audrey er desuden en fantastisk konferencier og foredragsholder.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Audrey Castañeda, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Audrey Castañeda. Bookingforespørgsel
audrey-castañeda-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet