Babou - bookes hos bifald booking & management
babou-bifald
Share Button

Babou

Den sprøde drengestemme er i dag blevet en følsom og eftertænksom mandestemme. Babou, der har sunget, lige siden han fandt ud af, at der kunne komme lyd ud af ham, har deltaget i både X Factor og i det danske Melodi Grand Prix.

Babou har altid været musisk inspireret, og i 2005 efter en flot anden plads i Scenen er din begyndte den dengang 10-årige dreng at fokusere målrettet på en fremtidig karriere som musiker og udgav i samme år albummet ”For Once in My Life”. Selv om den unge århusianer havde erfaring med talentkonkurrencer og ifølge eget udsagn ”charme, selvtillid og lækkert hår” blev han alligevel lidt nervøs, inden han skulle kastes for løverne, dommer-trekløveret Pernille Rosendahl, Cutfather og Thomas Blachman.

Babou i X Factor og i MGP

I 2010 blæste han Danmark omkuld med sin optræden i X Factor – gennem alle liveshowene helt frem til det store brag af en finale i Parken, hvor viste han, at han er som en fisk i vandet på en scene, og han leverede en fremragende performance solo og i selskab med selveste Aqua.

Forløbet i X Factor: Trods en smule nervøsitet var det en yderst selvsikker 16-årig århusianer, der mødte dommerne ved den første audition i X Factor 2010. Heldigvis for Babou, der er halvt gambianer, havde han tilsyneladende ikke oversolgt sig selv. Mens Mick ”Cutfather” Hedin mente, at den unge østjyde sang hittet lige så godt som Pixie Lott, var Blachman så imponeret, at han ikke var i tvivl om, at Babou ”ryger direkte videre til finalen”. Når det unge talent kunne sige, at han vidste ”hvad det handler om” i et talentprogram som X Factor, var det, fordi han allerede havde gjort sig nogle gode erfaringer på det område.

Babou udgav sin første single i efteråret 2011, og han følte sig klar til at deltage i en af Danmarks mest sete musikkonkurrence Dansk Melodi Grand Prix, hvor han indtog en 5. plads med sangen ”Manjana”.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Babou, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Babou. Bookingforespørgsel
babou-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet