Ballonklovnen Tu Tu - magi, trylleri og fantasi
ballonklovnen-tu-tu-bifald
Share Button

Magi, trylleri og fantasi med Ballonklovnen Tu Tu

Trylleshowet med Ballonklovnen Tu Tu spreder sprudlende og spjættende glæde og latter. Der er magi i luften og sjov børnetrylleri, når Ballonklovnen Tu Tu åbner sin gamle tryllekuffert, som er fyldt med fascinerende tricks og søde bommerter.

Tu Tu tager alle med storm og går med sine store sko lige ind i alles hjerter.
Ballonklovnen Tu Tu elsker børn, og alle elsker Tu Tuu!

Der kan også mingles rundt og lave masser af farverige ballondyr, sværd, sjove hatte til alle børn og barnlige sjæle efter showet. Fascinerende og underholdende, især når børnene efterfølgende bruger ballonerne i leg.

Referencer:

”Tusind tak for en fantastisk oplevelse, da du tryllebandt 28 børn i en hel time med komik, balloner, sjov og trylleri. Du har en beundringsværdig evne til at inddrage samtlige børn når du underholder, samtidig med du styrer showet. Alle børnene fik en speciel og usædvanlig god oplevelse.
Du har givet os en fødselsdag som bliver husket fremover og det skal du have tak for. Jeg vil varmt anbefale andre får dig til at underholde.” – Astrid Petersen.

”Ville bare sige tak for et KANON fødselsdagsshow. Min søster og jeg nød det virkelig (det er længe siden jeg har grint så oprigtigt) og jeg er sikker på at børnene syntes det var fantastisk. Min datter Nadia snakker meget om det. Selv de store har dumpet et par af replikkerne som de går og siger hele tiden så jeg vil bare sige tusind tak.” – Rosendahl.

Ballonklovnen Tu Tu kan også bookes som Ballerina Bom Bom.

Ballerina Bom Boms magiske ballon- og balletshow

Ballerina Bom Bom fortryller alle med hendes lidt klumsede, men yderst kunstfærdige ”let på tå” show. Et ballerina ballon- og balletshow spækket med trylleri og piruetter.

Den henrivende, naive og lyserøde Ballerina Bom Bom kan trylle så alles øjne står på stilke og så hun supersej til at lave ballondyr.
Trylleri og fantasi når det er bedst.

Showet varer: ca. 1 x 45 min.

Reference:

”Kære Ballerina Bom Bom. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, da du tryllebandt 28 børn i en hel time med komik, balloner, sjov og trylleri. Du har en beundringsværdig evne til at inddrage samtlige børn når du underholder, samtidig med du styrer showet. Alle børnene fik en speciel og usædvanlig god oplevelse. Du har givet os en fødselsdag som bliver husket fremover og det skal du have stor tak for. Jeg vil varmt anbefale andre at få dig til at underholde.” – Astrid Petersen.

Ballonklovnen Tu Tu kan også bookes som Drillenissen Julle.

Drillenissen Julle sætter fut i årets julearrangement

Drillenissen Julle rykker ud ved juletid og sætter fut i julefesten. Et tempofyldt show med trylleri, gags og selvfølgelig en masse nissedrilleri.  Julemanden trylles frem, og der bydes op til dans om det pyntede juletræ. Vi synger de traditionelle julesange, gamle der har fået et twist, laver sanglege, deler slikposer ud og gør denne jul til et forrygende minde.
Så der nissepolka!
Varighed: 1 x 30-45 min.

Det Store Juleshow med Drillenissen Julle

Nisser, julemand og et levende nisseband af professionelle spillenisser der spiller op!
Et totalt teaterstykke, hvor børnene inddrages aktivt.
Hele setuppet af teknik og lyd, trylleshow, live musik, glædelige juleoverraskelser, dans, skøre indslag og selvfølgelig de traditionelle julesange. Hvad du ønsker, skal du få.
Varighed: 1 x 90 min.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonklovnen Tu Tu, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ballonklovnen Tu Tu. Bookingforespørgsel
ballonklovnen-tu-tu-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet