Ballonmanden Lars Lottrup - Book ham hos bifald.dk
ballonmanden-lars-lottrup-bifald
Share Button

Ballonmanden Lars Lottrup

– hans ballonnummer skal opleves!

Lars leverer et umådeligt fængende show i en skøn blanding af klovneri, komik og artisteri for alle i alderen 3-110  år. Ikke blot kører han på ethjulet cykel og jonglerer med ild – han kravler tilmed også ind i en ballon!

Publikum gribes og henrykkes, når Lars opfører sit enestående show.

Dette er den perfekte underholdning til firma- eller familiefesten.

Ballonmanden Lars Lottrups shows:

Underholdning for børn

Underholdning for børn i alle aldre fra 3-110 år. Showet er et skønt miks af gøgleri, klovneri, cirkus og masser af komik. Der kombinerer jonglering, ethjulede cykler, ballondyr og nok det mest kendte nummer: ballonnummeret, hvor Lars bliver opslugt af en kæmpestor ballon. Det er artisteri på højt plan, da Lars er firedobbelt verdensmester på ethjulet cykel, men det vigtigste er, at publikum morer sig og griner.

SFO’er og skoler

Lars’ show på institutioner kan let indfange opmærksomheden for alle fra 0.-10. klasse. Både børn, pædagoger og voksne kan risikere at blive inddraget i forestillingen. Umiddelbart vil det være svært at finde noget underholdning, der interesserer både de små og de store, men i Lars’ tilfælde er det ikke noget problem. Hans særprægede optræden tryllebinder mange, og Lars har i mange år optrådt i rigtig mange SFO’er i hele landet.

Firmafesten

Ballonmanden Lars Lottrups show præsenterer en fantastisk blanding af gags, komik, artisteri og klovneri. Det er artistisk underholdning, hvor beskuerne både griner og gruer. Showet henvender sig især til arrangementer, hvor både børn og voksne er sammen til fest. Lars Lottrups mange års erfaring gør, at han har en god professionel fornemmelse for at fange tonen og ramme stemning i et selskab.

Showet kan formes således, at det passer præcis til jeres fest.

Julefrokosten

Få løftet julefrokoststemningen gennem et julefrokostshow. Lars Lottrups show henvender sig hovedsageligt til feststemte voksne og er en sublim kombination af artisteri, komik og skøre påfund – og det er morsomt!

Da Lars’ optrædener er utroligt visuelle, kan de fint bruges til internationale arrangementer.

Showet laves også på engelsk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballonmanden Lars Lottrup, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Og hvis du beskriver dit arrangement i formularen herunder, vender vi tilbage med priser på Ballonmanden Lars Lottrup. Bookingforespørgsel
ballonmanden-lars-lottrup-bifald
Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet